kriptolar!!

Konu, 'Dinlerimiz' kısmında kemal1923 tarafından paylaşıldı.

1. kemal1923

kemal1923 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
  2. kirbit

kirbit Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    9
    kökü kurumadı şerfsizlerin

3. Örnek

Örnek Guest

Bu yaklaşım hoş değil nasıl avrupa tüm müslümanlara terörist demesi güzel değilse bunları hıristiyanlarla özdeşleştirmek hoş değil. Bunlar yarında müslüman olduk derler itibar etmemek lazım bunlar işi bilmiyor aslında bu şerefsizler yaptıkların müslümanlığada bağlasa bu memlekette bile sırf müslümanlık karşısında olmak için bunların yanında olacak bir sürü adam var.

4. kemal1923

kemal1923 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    peki bu duruma nasıl yaklaşalım?resmi hokus-pokusla görünmez yapıp duvardaki ikon ve asılı mum yakma köşesini yok mu sayalım?avrupa daki terörist müslümanlara gelince;judaik-haçlılar yıllardır işçilerimiz ezdi,evlerini ve ailelerini yaktı,peygamberimize her yoldan hakaret ettiler.bu durumda aşırı dindarlar tepki göstermeyip te öteki yanaklarını mı uzatacaklardı tokat yemek için?

5. Örnek

Örnek Guest

Sırf sizin gibiler zaten müslümanlığı öcü gibi gösterip insanları soğutuyorsunuz. Onlar müslümanlara eziyet etti diye müslümanlarda kendine bomba bağlayıp intihar eylemimi yapsınlar masum insanlara karşı bu mudur yani çözüm! Galibi size anlatılan müslümanlıkla gerçek olan arasında fark var gibi sizinki biraz daha modern ve yaratıcı. İncil'in neresinde masum insanları öldürün onlara ve vatan ihanet edin yazıyor? Bildiğim kadarıyla Kur'an 4 kutsal kitaba imanı emrediyor yalnız son din ve peygamberin Müslümanlık ve Hz. Muhammed olduğunu söylüyor. Museviliğe gelince onlar çok kapalı ve bağnaz bir dincilik yapıyorlar kendilerinden başkasına ve başka din mensuplarına inanmayıp güvenmedikleri için başarılılar onlar farklı bir toplum.Şimdi bu teröristler yarın biz müslüman olduk herşeyi Allah için yapıyoruz deyince daha mi sempatik olacaklar saklandıkları çukurlarda seccade ya da başka manevi eşyalar bulununca haklı bir davanın peşinde koşukları mı düşünülecek! Onun için biraz mantıklı olmak lazım tutupta Hristiyan bilmem neler demek ne İslam ahlakına yakışır ne de sorunu çözer.

6. kemal1923

kemal1923 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bakara suresi120- Sen onların dinlerine uymadıkça, Yahudi ve Hıristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olacak değillerdir. De ki: "Şüphesiz doğru yol, Allah'ın (gösterdiği) yoludur." Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva (arzu ve tutku)larına uyacak olursan, senin için Allah'tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı.

Maide suresi 51. ayet:'Ey inananlar! YAHUDİ VE HRİSTİYANLARI dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez'

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Papa Hz Muhammed'e Hakaret Etti

Gelen gideni aratırmış. Yeni Papa 16. Benedikt şok çıkışla İslam dinine ve Hz. Muhammed'e hakaretler yağdırdı. [​IMG] Hıristiyan Katolik aleminin ruhani lideri Papa 16'ncı Benedikt'in Almanya'nın güneyindeki Bavyera bölgesine yaptığı ziyaret günlerdir dünya basınının gündeminde...
    Açıklamalarıyla dünyayı barışa davet eden Papa, önceki gün Regensburg Üniversitesi'de yaptığı açıklamasıyla bir anda Müslüman aleminin dikkatini üstüne çekti. Papa, "Hıristiyanlık'ta Tanrı ve akıl arasında ayrılmaz bir bağ var. İslam'da Tanrı o kadar soyut ki akıl ile Tanrı arasında bu bağ yok. İslami cihad akla ve Tanrı'ya karşıdır" dedi.

İMPARATOR ALINTISI
    Papa konuşmasında Kuran'a atıfta bulunarak, "Dinde mecburiyet yoktur" dedi. Bu ifadelerin Muhammed'in güçten yoksun olduğu ve tehdit altında bulunduğu ilk dönemlerine denk geldiğini belirtti. Papa bu sözlerini, 1350-1425 yılları arasında yaşamış olan ve Batı tarihinde Türklere karşı verdiği mücadelelerle anılan Bizans İmparatoru Manuel II Paleologos'un sözleriyle destekledi. Papa kendini dinleyenlere Bizans İmparatoru'nun bir İslam alimine söylediği şu sözleri aktardı: "Bana Muhammed'in getirdiği yenilikleri göster... Sadece kötü ve insanlık dışı şeyler bulacaksın. Tıpkı vaaz ettiği dinin

kılıç gücü ile yayılması emrini verdiği gibi... Dine davet için, şiddet ve tehdit yerine, iyi konuşma kapasitesi ve doğru akıl yürütme gerekir..." İtalyan basınının önde gelen gazetesi La Repubblica "Papa'nın Muhammed'in kılıcını aforoz ettiğini" yazdı. Gazete, "16'ncı Benedikt'in, Muhammed'le polemiğe girdiği bu Kuran karşıtı alıntıları Türkiye'ye yapacağı ziyaretten birkaç ay öncesine denk düştü. Ve üstelik de İstanbul ve Ankara'dan sonra en büyük Türk şehri sayılan Berlin'in başkent olduğu bir ülkede bu konuşmayı yaptı" diye yazdı.

7. Örnek

Örnek Guest

Dediklerim farklı şeyler ama siz kendi tarafınızdan bakıyorsunuz. Ben papadan bahsetmiyorum Hristiyanlıktan bahsediyorum. Terörizmi bunlarla bağdaştırmamak lazım. Ve hiç bir papaz da müslümanları öldürün demez diyemez. Ayetler bu kadar kolayda tefsir edilemez bir ayette geçen Musevileri gördüğünüz yerde öldürün yazdığı için tüm musevilerin öldürülmesi anlamı mı çıkar.

8. kemal1923

kemal1923 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    papaz dediğiniz koca papa(hıristiyanlara göre tanrının dünyadaki temsilcisi-incil e göre konuşuyor),islam dinsizliktir diyor.dolayısiyle ırak,libya,afganistan gibi müslüman ülkelerde katliam serbest oluyor.kaldı ki tevrat ve incil in orjinallleri yoktur.hz .osman zamanından kalma mushafımız kahire müzesindedir.

9. Örnek

Örnek Guest

Hala farklı şeylerden bahsediyorsunuz ben ne diyorum müslümanlık adına bir çok yerde insanlar katlediliyor bu doğru mu? Biz pkk dan bahsediyoruz siz hristiyan düşmanlığından bahsediyorsunuz! Pkk li yarın ben müslümanım bunları Allah ve cihad aşkına yaptım derse ne olacak? Ben söyliyeyeyim tüm müslümanlar terörist olacak bir kısım için bir kısım içinde tamam ozaman bunlar Allah için yapmış sorun yok diyecekler doğru yapmışlar denecek. Orijinallerinin olmadığını bilmediğim gafletine düşmeniz şaşırttı beni bu konulara biraz alakalı olmasam bu kadar konuşmazdım heralde. Allah Kur'an da 4 kitaba imanı emreder orada ki bahsedilen gidip onlara biat etmek değildir. İslam'ı tebilğde farzdır bu hristiyan düşmanlığıyla bunu nasıl gerçekleştireceksiniz oda tartışılır Musevilerden ne farkımız kalıyo ozaman İslam bize gönderildi biz doğuştan müslümanız siz ikinci sınıfsınız papanız var dini ondan öğrenin mi diyeceğiz? Neyse forumun yöneticisi olarak benim bu tartışmalara girmem hoş olmaz umarım ne anlatmaya çalıştığımı anlaşımışızdır.

10. kemal1923

kemal1923 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
  11. Örnek

Örnek Guest

Yine aynı yerdeyiz ve hiç ilerleme gösteremicez anlaşılan siz kafanızda kurmuşunuz nasıl olsa. Gündemi de takip etmediğiniz belli bundan önce de bunlar başka dinlerden olduğunu öne sürmüyorlarmıydı son moda da Hristiyanlık onlar için tekrar söylüyorum siz Hristiyan düşmanlığından bahsediyorsunuz ben pkk düşmanlığından. Bunların bu kadar Hristiyan olduğuna inandığınıza göre yarında Müslümanım derlerse inanacaksınız buradan o sonuç çıkıyor. Herkesin dini kendine yaptıklarıyla özdeşleştirilemez. Bir de Ermeni meselesi eksikti burada yazdığınız haber zaten eski bu daha önce bir çok yerde konuşuldu. Size göre Ermenilerden hiç iyi insan çıkmaz onlarında hepsini patlatalım Hristiyanlar ve Museviler zaten kafir onları ateşte yakalım dünya da bir tek sizin gibi iman ve itikatından emin insanlar kalsın o halde bu kadar emin olabiliyorsanız siz kendi adınıza zaten söyleyecek bir şey kalmıyor uzun uzun İslamı araştırmanızı tavsiye ederim çünkü baya bir yol kat etmeniz gerekiyor gibi görünüyor çünkü. :)

Sayfayı Paylaş