Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen ve İtalyan devi Juventus'la anlaşan CSKA Moskova'nın ortasaha oyuncusu Milos Krasic, Juve'ye transferinin büyük bir adım olacağını söyledi. Türk basınında hala Fenerbahçe'yle ismi anılan Krasiç için Juve'nin teklif yaptığı ortaya çıkarken, Sportal'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu, "İki kulüp arasındaki görüşmeler gelişme kaydetti. Umarım kısa sürede sonuçlanır." dedi. Sırp oyuncu CSKA'nın bonservis bedelini belirlediğini söylerken, "Neler olacağını göreceğiz; ancak herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum. Her şey çözümlenecek ve Juventus için oynayabileceğim." şeklinde konuştu. Juventus'un yeni teknik direktörü Gigi Del Neri'nin 4-4-2 formasyonunun da sorulması üzerine Krasiç, "Juve'nin yeni teknik direktörü olduğunu biliyorum ve bundan mutlu olduğumu söylemeliyim. 4-4-2 sistemi benim oyun sitilime uygun. Juventus çok sayıda taraftara sahip Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Bu kariyerim için büyük bir adım olacak." ifadelerini kullandı. İsmail Keleş / Radyospor.com