Kompany: "Mancini nerede görev verirse, orada oynarım"

Konu, 'İngiltere Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Orta sahadan defansın göbeğine geçen Belçikalı futbolcu, yeni bölgesinde en iyi olmayı hedefliyor.

İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin Manchester City'de görev almaya başladığından bu yana defansın göbeğinde forma giyen Vincent Kompany, yeni bölgesinden oldukça memnun olduğunu açıkladı.

Uzun zamandır sakat oyuncuların çokluğundan kadro kurmakta zorlanan İtalyan hoca, Kolo Toure'nin milli takımdan dönmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan eskiden orta sahada görev yapan oyuncu, "Orta sahada veya defansta oynamam benim için farketmiyor. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Önemli olan takımda yer almam" dedi.

Kısa kariyeri boyunca birçok pozisyonda görev alan yetenekli oyuncu, "Defansın ortasında, orta sahada oynadığımdan daha verimli oynuyorum. Her hoca, farklı düşüncelere sahip. Bana hangi bölgede şans verirlerse, elimden geleni yapacağım. Teknik direktörümüz beni defansta uzun soluklu düşünüyorsa, bu bölgede en iyi olmak için mücadele vereceğim" şeklinde konuştu.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş