Kartal, uzun süre Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan golcüyle el sıkıştı. Alkmaar da sözleşmede yer alan özel bir maddeyle köşeye sıkıştı. 18.08.2007 Menaceri ‘tamam’ dedi Beşiktaş’ta flaş gelişme... Siyah-Beyazlı yönetim, uzun süre Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan AZ Alkmaar’ın yıldızı Danny Koevermans için harekete geçti. Geçtiğimiz aylarda Santa Cruz, Hasselbaink, Maxi Lopez ve Luis Fabiano gibi marka isimlerle görüşen, ancak transferi bir türlü bitiremeyen Kara Kartallar, bu kez mutlu sona çok yakın... Çünkü Koevermans’ın menaceriyle büyük ölçüde anlaşma sağlandı ve Hollanda Kulübü de golcünün sözleşmesinde yer alan özel bir maddeyle köşeye sıkıştırıldı. Mahkemelik olabilir... Alınan bilgiye göre; Koevermans’ın mukavelesindeki özel madde, AZ’nin elini kolunu bağladı. İçeriği tam olarak bildirilmeyen bu maddeye göre; Alkmaar bonservis için 7.5 milyon Euro’da ısrar ederse, Koevermans ile anlaşan Beşiktaş’ın Hollanda Mahkemesi’ne gitmesi ve 8 gün içinde yıldız futbolcuyu çok düşük bir bedelle kadrosuna katma hakkını elde etmesi ihtimali var. Gelişmelerin bu yönde ilerlemesinden çekinen AZ Alkmaar, ilk iş olarak 5 milyon Euro’ya indi ve Beşiktaş’ı pazarlık masasına davet etti.:heeyyy:
çok güzel bir haber sevindim....ben fb liyim ama beşiktaşın böyle bir olayı gerçekleştirmesine çok sevindim...hep onlarmı bizden kelepir futbolcu alacaklar birde biz alalım bakalım nasıl oluyomuş anlasınlar....teşekkür TheCovenant paylaşım için:tup: