1. Tünerl 2. İşlemci 3. Dış kasa kalitesi (bariz belli oluyor) 4. Zamanla 2. kalite olanda kilitlenme oluyor. Alırken farketmek zordur biraz ama 2 3 dükkan gezin ve kasaları iyi inceleyin sonuçta cihazın içini açtırmazlar.
Alacağınız yerde fişini takın ve içerisindeki LEDlerin yeşil yananı 1.kalitedir diye okumuştum bir yerlerde...Kırmızı olanlar 2.kalitedir....
adamlar üretimde turuncu rengi bilerek koydular ama baktılar ki millet ilaki yeşil ışık istiyor ve arıyor onlarda artık yeşil led kullanıyor :
Tamam bide bişey sorcam bu Ccam 2.1.1 die bişiyler varya bunlarnasıl oluyo ? diğelim server Ccamlı ama dreambox Newcamd alıyor nası yapıcam yani ikisi birlikte oluyomu Dreambox ta
ama bazı paylaşımlarda klon cihazlar kilitlenme yapıyor diyorlar buda doğru çünkü benim chazda klonmuş çünkü kilitlenmeler oluyor maalesef..
walla olabilirde bende ondan şüphe ediyorum nedeni ise Clone cihazlara Time Bomb koymaları 500s ler için orjinali olmadıgı için diger dreamboxlara yüklensinler diye boyle bişey yapmış olabilirler...zaten dreambox kullanan kişi vazgecemeyecegi için clone yerine orjinal alayım bari clonlar kötüymüş diye düşünürler alırlar yeni orjinal dreamı :hahaha: :hahaha: ama bizim gibi bilinçli kişilere hiç bişey sökmez