'Kıyamet' şimdi de 2014'e ertelendi!

Konu, 'Dünyadan Haberler' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    "21 Aralık"ın Roma İmparatorluğu'ndan bu yana 184'üncü "Kıyamet" senaryosu olduğu, 185'incisinin ise 2014'ün nisan ayının 10'uncu günü yaşanacağı belirtiliyor.
    [​IMG]
    Tüm dünya ülkelerinde cahil, okumuş, dil, din, ırk, millet bir çok insanın korku içinde beklediği 21 Aralık 2012 tarihinde hiçbir şey olmadı. Astroloji uzmanlarına göre sadece "Kış güneşi" başladı. Yani 21 Aralık günü, her yıl olduğu gibi yılın en uzun kış günü olarak kayda geçti. Geceler kısalmaya ve günler yaza kadar yavaş yavaş uzamaya başlayacak. Hepsi bu kadar. Ancak sırada şimdi dünyanın sonunun 2014 yılının nisan ayının 10'uncu günü (saati henüz belli değil) geleceğine inananlar ortaya çıkmaya başladı. Avrupa'nın en gelişmiş planetariumlarından (gökyüzü simulasyonlarının oluşturulduğu kubbe şekline benzeyen alan) biri Atina'da bulunuyor.

    'BU, NE İLK NE DE SON'
    Bilimsel astroloji araştırmaları yapan ve yatay kubbe şeklindeki beyaz perdesinde 3 boyutlu bilimsel belgesellerin gösterildiği Evgenideio Vakfı Başkanı Dinossis Simopulos, "21 Aralık'ta kıyamet kopacak" benzeri inançların ilk kez ortaya çıkmadığını; felaket korkusu gibi söylentilerin Roma İmparatorluğu devrinden bu yana, 21 Aralık'la birlikte 184'üncüsü olduğunu söylüyor.

    'SADECE ŞARLATANLIK'
    185'inci kıyamet senaryosu da daha şimdiden belli oldu: 10 Nisan 2014. Simopulos ise 10 Nisan 2014 tarihini yaymaya çalışanların yaptığının şarlatanlıktan başka bir şey olmadığını belirtiyor. Simopoulos, "Korku senaryoları" ile bol para kazanan aynı çevrelerin, asıl felaketin 10 Nisan 2014'te yaşanacağını yayacaklarına inanıyor. Bu tarihte, en büyük kuyruklu yıldızın dünyayı teğet geçeceği korkusunun işleneceğini söyleyen Simopoulos, "Meteorların dünyaya çarparak sonunu getireceğini yayacaklar" diyor.

    ALTERNATİF KIYAMET TARİHLERİ AÇIKLANDI!
    Mayalar'ın hazırladığı ünlü takvimde kıyametin tarihini gösterdiği iddia edilen 21 Aralık 2012 günü yapılan tüm "hazırlıklar" boşa çıkınca, dünya hiç vakit kaybetmeden yeni bir kıyamet tarihi arayışına girişti. "Tanrı'nın Kılıcı Kardeşliği" isimli bir grup, kıyametin aslında 1 Ocak 2017'de kopacağını öne sürdü. İngiliz The Sun gazetesi 1143 yılında İrlandalı Aziz Malachy'nin "Kıyamet kopmadan önce 112 Papa dünyaya gelecek" sözünü hatırlattı. Katoliklerin ruhani lideri Papa 16'ncı Benedikt 111'inci Papa. Bir diğer alternatif kıyamet tarihi olarak ise Gurney isimli araştırmacıya ait. Gurney'e göre kıyamet 2023'de kopacak.
     
  2. neskali
    Offline

    neskali Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    729
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Şehir:
    sevdiğimden
    Daha çok ertlenir bu gidişle :evilgrin0006: doğrusunu ve zamanını yüce ALLAH bilir...:melek1:
     
  3. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    o kadar konuştular bişey olmadı bi de şirince de yo oteller doldu her yer dedişler yabancılardan çok medya mensupları var mış yani pek kimse gelmemiş bu olayın üstünden bazıları yine kazandı bişeyler
     

Sayfayı Paylaş