Galatasaray'ın uzun görüşmelerin ardından 1 yıllık sözleşme yenilediği Harry Kewell dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi Bugün Hollanda kampına katılacak olan Kewell, “Ben bugüne kadar Galatasaray’dan başka hiçbir takımda oynamayı düşünmemiştim. Yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray taraftarını çok özledim” dedi. 19 numaralı formanın Lorik Cana’ya verilmesi konusunda ise kırgınlığını dile getiren Avustralyalı yıldız, “Hayal kırıklığına uğradım. Ancak 7 numara da giyerim” açıklamasını yaptı. Yeni transferler Pino ve Cana’yı tanımadığını belirten Kewell, “Galatasaray gibi bir takıma geliyorlarsa önemli oyunculardır” diyerek sözlerini tamamladı. GALATASARAY GÜNLÜĞÜ Kampta tanıtım filmi Galatasaray'ın bu sezon giyeceği formaların tanıtım filmini ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar çekecek. Altıoklar dün sarı-kırmızılı takımın Hollanda'da kamp yaptığı Park Otel'e geldi. İlk tanıtım filminin İstanbul'da çekildiği, ikincisinin ise kampta çekileceği bildirildi. Sarı-kırmızılıların aykırı forma olarak bu sezon somon rengini tercih edeceği kaydedildi. Tavlayı Sezgin kazandı Kampın neşe kaynağı Kaptan Arda Turan dün sabah Sportif Direktör Adnan Sezgin ile tavla maçı yaptı. Sezgin keyifli maçtan galibiyetle ayrıldı. Arda'nın, bir basın mensubunun, "Kaptan beraber bir fotoğraf çekelim" teklifi üzerine Sezgin'e dönerek, "Ne oldu Adnan abi, beni mi sattınız!" demesi herkesi güldürdü. Rakip Hasselt oldu Hollanda kampını çift idmanla sürdüren Galatasaray'ın, NEC Nijmegen ile cumartesi günü oynayacağı son hazırlık maçı iptal edildi. Sarı-kırmızılı takımın aynı tarihte Belçika’nın KSC Hasselt ekibi ile karşılaşacağı açıklandı. KSC Hasselt’in ev sahipliğinde Stedelijk Sport Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Lucas Neill de dün kampa gelerek takıma katıldı.