Kewell ingiltere'yi karistirdi

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

G.Saray'ın bir zamanlar İngiltere Premier takımlarından Liverpool'da forma giyen Avustralyalı yıldız futbolcusu Harry Kewell'ın yaptığı açıklamalar Ada'da deprem etkisi yarattı

Geçtiğimiz gün medyaya 2005 yılında Liverpool forması giyerken Olympiakos maçına sakat sakat çıkmak zorunda bırakıldım. Sağlık ekibinin bu kararı rezillikti açıklamasını yapan Harry Kewell'in sözleri İngiltere'de de yankı buldu.

Liverpool kariyerinin önemli bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Kewell'ın menajeri Bernie Mandic'in de daha önce eleştirdiği Liverpool Sağlık Kurulu alelacele el değiştirdi. Kurulun başına Avustralya Milli Takımı'nın doktoru Peter Bruckner getirildi. Bruckner, Liverpool'la 3 yıllık bir anlaşma yaparken, Ada basınında bu yeni görevlendirmeyle ilgili olarak Kewell'ın sözlerinin önemli olduğu yorumları yer aldı.

KEWELL'IN EŞİ: GALATASARAY'DAN AYRILMIYOR

Öte yandan geçirdiği ameliyat yüzünden sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Harry Kewell’ın, İngiliz eşi Sheree Murphy, Avustralyalı yıldızın, Galatasaray’dan ayrılmasını istediği iddialarını yalanladı. The Daily Mirror gazetesine verdiği özel röportajında, “Harry’nin yanımızda olmasını isterdim, ama hiçbir zaman onun yoluna çıkmadım. Harry, her zaman bana, ‘Eğer sen gitmemi istemezsen bunu yapmam’ der. Ancak o sadece birkaç yıl daha futbol oynayabilecek. Galatasaray’da oynamaya da bayılıyor. Eşim kararını kendisi verecek” ifadelerini kullandı.

(Gazeteport)

2. neskali

neskali Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    kaliteli oyuncu umarım kalır galatasaryda ...

3. evangelis

evangelis Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bence de kalsın. Takım için çok önemli bir oyuncu.

4. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bir düzelse de kalsa.Hem kaliteli hem de çok seviliyor.

Sayfayı Paylaş