Kazım yine bombaladı

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında delipozu tarafından paylaşıldı.

1. delipozu

delipozu Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan ve daha sonra Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Kazım çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fransa'daki statların kendisine İngiltere'yi çağrıştırdığını belirten Kazım, 20 Minutes gazetesine yaptığı açıklamada;

"Türkiye'deki önemli maçlara taraftarlar büyük ilgi gösterir ama küçük maçlara fazla gösterilmiyor. Örnek verecek olursak ligin orta sıralarında bulunan Denizlispor ile Fenerbahçe maçında stat nerdeyse boştu. O nedenle Türkiye'deki taraftarları büyük maçlara göre değerlendirmeyin. Ben buraya atmosfer için değil oynamak ve başarılı bir yönetici ekibi olduğu için geldim" dedi.

Kaynak : Sabah

2. 34ist

34ist Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    o kafa yapısıyla fransa da fazla kalamaz.saygılar

3. severimseni

severimseni Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Kazım'ın tesbitlerine aynen katılıyorum

4. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bence kazımın futbol hayatı bitti.hatırlarımda fenerbahçeye bir tarık gelmişti.futbool otorileri çok beğenirdi.ancak bizim tarık alemci olunca futbool hayatı da son buldu.

5. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Fenerbahçe'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalan ve daha sonra Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Kazım çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fransa'daki statların kendisine İngiltere'yi çağrıştırdığını belirten Kazım, 20 Minutes gazetesine yaptığı açıklamada; "Türkiye'deki önemli maçlara taraftarlar büyük ilgi gösterir ama küçük maçlara fazla gösterilmiyor. Örnek verecek olursak ligin orta sıralarında bulunan Denizlispor ile Fenerbahçe maçında stat nerdeyse boştu. O nedenle Türkiye'deki taraftarları büyük maçlara göre değerlendirmeyin. Ben buraya atmosfer için değil oynamak ve başarılı bir yönetici ekibi olduğu için geldim" dedi.

6. star1

star1
    Yetkili
    Moderator

Beğenilen Mesajlar:
    8
    Fenerbahçe'de ikende hep çenesi çalıştı zaten sadece avrupa maçlarında kendini göstemek için vasatın üstüne çıktı diğer maçları kaale almadı takım arkadaşları ile de uyum sorunu vardı..

Sayfayı Paylaş