Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Başkanı Recep Mamur’u arayıp liderliği kutladı: “Yarışta olmanız güzel. Başarınızın devamını diliyorum.” KÖŞK, Kayserispor’un başarısını unutmadı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul BŞB maçının ardından Kulüp Başkanı Recep Mamur’u telefonla arayarak Kayseri yönetimini kutladı. Gül, Mamur’a “Liderliğinizden ötürü, sizi, yönetim kurulunuzu ve teknik heyetiniz ile oyuncularınızı tebrik ediyorum” dedi. Kayserispor’a destek olan Gül, şampiyonluk beklediğini de Recep Mamur’a iletti. Böylece yönetim bu tebrik telefonu ile şampiyonluk havasına tamamen girdi. NİTEKİM Asbaşkan Şaban Miraboğlu, iyi futbol ve istikrarın bu sonucu getirdiğini söyledi. Hafta sonu konuk edecekleri Antalyaspor’u da yenerek, ligin ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini belirten Miraboğlu, “Anadolu takımları, son yıllarda başarılarıyla dikkat çekmeye başladı. Sivasspor’un ardından Kayseri ve Bursa da bu kervana katıldı. Özellikle Kayserispor’un lige renk kattığını düşünüyorum. ‘HİÇ HAYÂL DEĞİL’ “ŞAMPİYONLUK artık 3 büyüklerin hegemonyasından çıkmalı. Anadolu’dan şampiyon çıkması artık hayâl değil” diyerek Kafkas’ın aksine ’şampiyonluk’ kelimesini kullandı. GENÇ hocanın en az 3 transfer yapılması halinde konuşulabileceğini söylediği ’şampiyonluk’ terimini takıma yansıtmak istemediği bilinirken, Kayseri ilk kez bu yarışın içinde...