Moskova- Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Beşiktaş, 2. maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımına deplasmanda 2-1 yenilerek, 2. yenilgisini aldı. Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Beşiktaş ile Rusya'nın CSKA Moskova takımları arasında yapılan 2. hafta maçının ilk yarısı, evsahibi CSKA Moskova'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın 7. dakikasında Dzagoev'in uzaktan sert şutunda top ağlarla buluştu ve CSKA Moskova, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. 11. dakikada kaleci Akinfeev ile karşı karşıya kalan Holosko'nun vuruşunda kaleciden seken top kale direğinin üstten kornere gitti. Beşiktaş'ta, 34. dakikada sakatlanan Holosko'nun yerine Yusuf oyuna girdi. 44. dakikada Nobre'nin uzaktan sert şutunda, CSKA kalecisi Akinfeev topu kornere çeldi. 45. dakikada Gonzales'in Beşiktaş ceza alanının solundan kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 CSKA Moskova'nın üstünlüğüyle sona erdi. 50. dakikada Ernst'in uzaktan şutunda CSKA Moskova savunmasına çarpan top kornere çıktı. 57. dakikada soldan Yusuf'un pasıyla ceza alanına giren Ekrem, topu uygun durumdaki Nihat'a çıkardı. Bu futbolcunun kötü vuruşunda Beşiktaş bir golden oldu. 58. dakikada sağdan ceza alanına giren Nobre'nin uygun durumdayken yaptığı ortada, top kaleci Akinfeev'de kaldı. 60. dakikada Gonzales'in pasıyla topla buluşan Necid'in, Beşiktaş ceza alanının önünden vuruşunda top kale direğinin üstünden auta gitti. 61. dakikada topla buluşan Krasiç, İsmail'i geçtikten sonra Beşiktaş ceza alanına kadar topu taşıdı. Krasiç, ceza alanına girer girmez sert vurdu ve CSKA Moskova'yı 2-0 üstünlüğe taşıdı. 73. dakikada Rahimiç'in uzaktan sert şutunda Rüştü, topu kornere çeldi. 90. dakikada Yusuf'un pasıyla ceza alanının sağında topla buluşan İbrahim Kaş'ın vuruşunda, top kaleci Akinfeev'den döndü. Kaleciden dönen topu CSKA Moskova savunma oyuncuları kornere gönderdi. 90 2. dakikada ceza alanında topla buluşan Ekrem Dağ, düzgün bir vuruşla Beşiktaş'ın tek golünü kaydetti ve karşılaşma 2-1 CSKA Moskova'nın üstünlüğüyle sona erdi.
Ruh yok ruh. Ernst topu alıyor bir bakıyorum bir sağa kıvırıyor olmadı tornistan sola ordan da biri basınca hop geri pas yana pas. Yahu oyunu aç, ilerlet!!! Yedek klubesinde Tabata!!! 8 milyon euro. Ernst oynar mı ondan sonra? Bobo oynar mı? Yusuf oynar mı? Ben olsam oynar mıyım? Oynar mıyım abi ben salak mıyım. 8 milyon euro verilen adam klübede k.çı yayacak benim sahada k.çımdan ter gelecek. Oldu Demirören görürsem söylerim... Oynamazlar, adamlar salak mı? İstek yok, çaba yok, ruh yok. Denizli bu takıma ruh veremiyor. Geçen sene değişim rüzgarı ile biraz kanat çırpan Kartal'a hırslı takımına da hırs veren bir teknik direktör lazım. Siyah Beyaz kravatlı Denizli ile artık bu gemi yürümüyor. Gelsin sarı kırmızı kravatlı Terim, sarı kırmızı kravatıyla çıksın maçlara ama takım oynasın. Eziyet etmesin seyredene. Bu takımın herşeyi var ama maalesef ruhu yok. Bu ruhu da Türkiye'de en iyi verecek adam Milli Takım ile hesabını kesmek üzere olan Terim'dir. Denizli şimdide gözünü Wolfsburg'a dikmiş onu yenecekmişiz. Maç nerde? Almanyada. Wolsburg ne yaptı? Bugün İngiltere'de 1-0 öne geçti; sağlam dursa 3 puan alması işten değildi. Sen İngiltere'de M. United'ı zorlayan takımdan gideceksin sahasında 3 puan alacaksın? Yahu alırsan zaten seni direk kovmak lazım. Madem bu takım bu oyunu oynuyordu da nedir bu ligdeki ve şampiyonlar ligindeki hal? Neden şimdiye kadar oynatmadın ne garezin vardı takıma diyerek... Denizli... Suyu ısındı. Ben anlamıyorum Denizli bu yaşında neden hala teknik direktörlük peşinde koşuyor? Git Kaptan Otel'ine Çeşme'de bak keyfine, müşterilerle ilgilen; halı saha turnuvalarında teknik direktörlük yap; bak keyfine. Nedir bu para hırsı hala... İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum...