Beşiktaş, Diego Costa ve Miranda'da mutlu sona çok yakın Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, İspanya'da Brezilyalı yıldızlarla el sıkıştı. Atletico Madrid ile Miranda için kapıştı Beşiktaş İspanya'dan 2 Brezilyalı yıldızla İstanbul'a dönmenin hesaplarını yapıyor. Madrid'de bulunan Futbol Şubesi Sorumlusu yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, transfer listesinin gözdeleri Atletico Madrid'den Diego Costa ile Sao Paulo'dan Miranda konusunda büyük mesafe kaydetti. FORLAN'IN transferinde 3.5 milyon euro teklifini artırmayı düşünmeyen Beşiktaş, rotasını A.Madrid'in diğer golcüsü Diego Costa'ya çevirdi. Siyah-Beyazlılar, takımıyla 2014'e kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki Brezilyalı'yla el sıkıştı. Kulübü ile de 6 milyon euro bonserviste anlaşan Beşiktaş'ta, Yıldırım Demirören de A.Madrid Başkanı Gil ile ufak pürüzleri giderecek. ARABULUCU ZAGO SAO Paulo'nun 26 yaşındaki stoperi Miranda için ise ilginç bir şekilde Beşiktaş ve A.Madrid karşı karşıya geldi. Sözleşmesi sona eren Brezilyalı yıldızın menajeri ile anlaşan Kartal, A.Madrid'in devreye girmesiyle sorun yaşadı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, eski Beşiktaşlı Zago'nun da arabuluculuk yapmasıyla Miranda'yı ikna etmeyi başardı. Bobo gelirse ne olacak? BEŞİKTAŞ'ta Basın Sözcüsü Mete Düren, Bobo'nun takımdaki geleceği ile ilgili sitemkar açıklamalarda bulundu. Düren, 'Bobo'ya talep ettiği ücretin daha altında teklif yaptık ama kabul etmedi ve ülkesine gitti. Ancak, yarın 'ben teklifinizi kabul ettim' diyerek geri dönerse o zaman ne olur bilemem. Bu kararı biz vermedik. Bu kararı Bobo verdi' diye konuştu. Şampiyonluk sözü verdiler BEŞİKTAŞ'ın gurbetçi transferleri sağlık kontrolünden geçtikten sonra açıklamalar yaptı. Veli Kavlak, 'Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Kendime güveniyorum, güvenmesem burada olmazdım' derken, Burak Kaplan, 'İnşallah ilk sezonumuzda ilk şampiyonluğumuzu alır, yolumuza devam ederiz' ifadesini kullandı. Tanju Kayhan ise, 'Taraftarlarımız inanılmaz. R.Wien ile burada oynadığımız zaman süperlerdi' dedi. SAİM BOZER akşam