KAON KKE+ KEY DOSYALARI..17.11.2010 Güncel KKE+ Dosyaları Bu Başlık Altında Olacaktır...Lütfen Başka Topic Açmayınız Ve Güncellemeyi her zaman birinci mesaja yapınız..... PREMİERE POLSAT DİGİTV BİSS OK SİRUS ART S*x on TV S*x on Diamond ========> EDIT BY PROSAT FORUM TEAM
28.07.2007 KKE+ dosyası birinci mesaja eklenmiştir....yeni d+ ve Cabo eklenmiştir....polsatlar açmıyor...
selam hocam ben dosyayıyükledim tekilalarda sadece alt yazı cözülüyo yukarda prosat yazısı cıkıyo yani görüntü yok sebebi ne olabilir depoya yüklediniz yazılımları 5 gündür yüklüyorum her zaman aynı sorunla karşılaşıyorum .
kanal kilidinin aktif olduğuna bakın birde yazılımı yükledikten sonra load default yapmayı unutmayınız...load default yapınca tüm keyler güncelleniyor..ayrıca d+ gün içerisinde bir iki defa key değiştiriyo bundanda kaynaklanabilir...bunun için güncek kke+ veya softcam atınız cihaza://45:
ustam selam ben bu keyı yukleyemıyorum benim cihaza az evvel A 7010DCIZ-HW-12.01.A5-ABSAT AUTO D+ FiX POLSAT FiX CABO FiX SIRUS OK yazılımını attım tekıla yok tekıla ıcın kaon key loaderı acıp comu secıp cıhazı kapatıp acıyorum yuklemeye gecmıyo faıld dıye bıse yazıyo cıhazda acaba kaon deyılmı benım yazılım ondanmı almıyo softcam dosyasınıda almıyo artı anlamadım yenı keyı nereye yazacamız hakkında bılgı verırısen el ıle 41 o1 olanamı 48 o1 olanamı 49 01 olanamı yazacağız
Kumandadan sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına basın key menüsü karşınıza çıkacaktır....buradan nagravision bölmüne gelin 4101 00 ve 4101 01 yazan bölüme keyleri girin açılacaktır...kolay gelsin