"Teklif olursa değerlendiririz" Quaresma'nın takımdaki geleceği ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Kıran, "Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer sezonu kapandı. Eğer kendisine teklif olursa değerlendiririz. Olmazsa da teknik heyet ve yönetim olarak durumu tekrar görüşür. Fakat teklif olmazsa bu takımda oynayacağı anlamına gelmiyor. Bizim Quaresma konusundaki kararımız maddi ve disiplin yönündendi. Bu konuyu tekrar ele alırız ama teknik anlamda da hocamız şuan için düşünmüyor. Koşullara göre tekrar oturup değerlendiririz" dedi. "Almeida takımda kalacak" Almeida'ya teklifler olduğu yönündeki iddialara da cevap veren Kıran,"Almeida bizim kontratlı oyuncumuz. Kendisi ailevi sebeplerden dolayıbize ayrılmak istedğini söyledi. Bizde teklif getirirse ve onun yerine oyuncu bulursak gitmesine müsade edebileceğimizi söyledik. Bu zamana kadar kendisine gelen bir teklif olmadı. Şu dakika itibariyle kendisini toparlayacak ve takım için mücadele edecek. Yani kesinlikle takımda kalacak. Sakatlığı konusunda ise, bize geçen yılda böyle bir sakatlığının olduğunu ve önemsemediği için oynadığını, sonucunda da 7 hafta sahalardan uzak kaldığını söyledi. Bizde tam hazır olmadan oynamaması taraftarıyız" dedi. "Listemizdeki isimlerle anlaşmaya çalışacağız" Transfer konusuna da değinen Kıran, "Transferin bitmesine 3 gün kaldı. Bugün hocamız ve Başkanımız ile toplantımız vardı. Samet hocamızın görüşünü aldık ve kimler olabilir diye bakıyoruz. Listemize göre hareket edeceğiz. Hocamızın Almeida'nın durumu sebebiyle forvete bir isteği olmuştu. Almeida kesin olarak kalacağına göre çok ısrarcı olmayacaktır. Fakat Mustafa'nın sakatlığını düşünürsek bir transfer yapmaya çalışacağız. Zaman daraldığı için beklentileri çok fazla yüksek tutmak istemiyorum. Lazovic görüştüğümüz bir oyuncuydu fakat zor gözüküyor keza Zarate'de öyle. Biz listemizdeki isimlerden biriyle anlaşmaya çalışacağız" dedi. "Diriliş başlıyor" Son olarak taraftarlara mesaj veren Kıran,"Beşiktaş'ta diriliş başlıyor. Haksız eleştiri ve yorumların gerçeği yansıtmadığını herkes görecek, takım ruhu ve arkadaşlık ruhu ile neler yapabileceğimizi göstereceğiz. Geçtiğimiz hafta Türk futbolu Avrupa'da kötü deneyimler edinmiştir. Biz Beşiktaş olarak kendi hesaplaşmamızı yaptık ve bana kalırsa diğer kulüpler de yapmalıdır. Bundan sonra yeniden yapılanma ve planlamaya ihtiyaç bulunmaktadır" diyerek sözlerini tamamladı.