İlk Yarı : Kadın: Bilgisayar söyle bakalım saçlarımın yeni modelini nasıl buldun? Bilgisayar: Böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: Önceden güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır önceden de güzeldiniz ama böyle çok güzel olmuşsunuz efendim. Kadın: Önceden bu kadar güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır efendim önceden de çok güzeldiniz. Kadın: Şimdi pek o kadar güzel olmamışım ama? (Bilgisayar Kendini Resler) İkinci Yarı : Kadın: Bilgisayar, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ben. Bilgisayar: Pek mutlu değilsiniz zaten efendim, ayrılın bence. Kadın: Ama onu seviyorum. Bilgisayar: O zaman konuşarak sorunlarınızı cözmeyi denemelisiniz. Kadın: Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanın. Bilgisayar: O zaman mail atın, görüşmeyeceğinizi söyleyin? Kadın: Hayır ondan ayrılamam. Bilgisayar: Kendinize biraz zaman tanıyın, duygularınız düsünceleriniz netleşsin. Kadın: Ne istediğimi biliyorum ben. Onunla asla olmaz. (Bilgisayar Kendini Resler) Kadın Maçı Alır Ama uzun Sürdüğünü Düşünüp Rovanşı Kısa Bitirmek İster !! Rovanş Maçı: Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun. (Bilgisayar İnternetten Virüs İndirip Windows'u Çökertir