- Ayten hazırlan akşama kaçırcam seni! - Ne kaçırıyon Nuri tavuk mu kaçırıyon ? - Kaçırmayım mı? - Ayten hazırlan yarın kaçırıcam seni! - çuval buldun mu ? beni neyle boğucan ? Nereye kaçırıcan ? Nerede besliycen beni , nerede barındırıcan önümüz kış! - hı? - Ayten kaçırıcam seni kurtarıcam bu hayattan - Oldu yarın gel kaçır beni dublex villamızdan ! - Her seferinde şunu sölemek zorunda mısın? - Beni bu hayattan kurtarıp Hollywood yıldızı mı yapacan Nuri! - Nuri hazırlan seni kaçırıyorum ! - Ayteeen !!! - Ne var ?? - Ya tamam kaçırıcam ne sabırsızsın ya ! Amma da kaçma meraklısı şeymişsin sen ya! - Yaa demek öle .. Bak kaçırmıycaksan açık konuş ; Kemale veriyim talimatı - Ayten .. Hazırlan yavrum seni bu akşam tam 8:30 da kaçırıcam - 8:30 olmaz Kurtlar Vadisi var olm onu izliyim soona - hadiiii ! Bugün müydü o ?? - Eveeet - Ayteeen !! - Kaçırcam Ayten - Ayy hadi hayırlısı, ne zaman Nuri - Biraz daha konuşursak şimdi Ayten .. Çok sıkıştım len, altıma kaçırcam .. Tuvalet nerde bu evde ? - Halıya yap Nuriii!!! - kaçırıcam seni nurten - ben ayten, salak ali - eeii iii ayten!!....ben de nuri -... - kaçırıcam seni ayten - anca otobüsü kaçırırsın sen salak