Arkadaşlar yeni taşındığım ev ile internete bağlanmam gereken modem arasında tam 70 metre mesafe ve arada 4 tane bina vardı.Access point alma düşüncem vardı ama yeni evimden ne yazıkki hiç sinyal alamıyordum kablo çekmekte biraz sıkıntılı idi internetden biraz araştırdım.Ve sinyal güçlendirme konusunda birçok çalışma olduğunu gördüm.Bunlardan bir tanesini denedim ve sonuç gerçekten şaşırtıcı.Şuan yeni evimin yatak odası ve mutfak da dahil olmak üzere bütün odalarından nete bağlanabiliyorum.İç kısımda kalan salonda ise sınırda bağlantı sağlıyorum.Onu güçlendirmek içinde modem üzerindeki antenlere bir modifiye yapmayı düşünüyorum ama şu hali bile yeterli .Modemin bulunduğu bina ile evimin aynı hizada olması biraz dez avantaj teşkil ediyor ama alüminyum folyo nun bu kadar işe yarayacağını doğrusu tahmin bile edemezdim.linkteki videoyu izleyin .Ben onlar kadar uğraşmadım alüminyum folyoyu iki kat edip güzelce kenarlarından katladım yarım silindir şekline getirip zil teli ile antene tutturdum ve evimin istikametine silindirin iç kısmı bakacak şekilde yönelttim .Sonuç gayet pozitif .Sinyal sorunu yaşayan herkese tavsiye ediyorum maliyetsiz ve masrafsız ayrıca yetenek kabiliyet vs hiç bişeye gerek yok katla folyoyu işlem tamamdır. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !