Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Londra ekibi Chelsea'nin başına geçmek istediğini açıkladı. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, birgün yeniden Chelsea'nin başına geçmek istediğini söyledi. Londra ekibinde kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Mourinho, bununla birlikte Real Madrid ile sözleşmesine sadık kalmayı planlıyor. Jose Mourinho, Real Madrid Genel Direktörü Jorge Valdano ile yaşadığı görüş ayrılıkları üzerine, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermişti. Ancak Valdano, ipleri Mourinho'ya teslim edince, Portekizli teknik adam da ayrılma kararından vazgeçti. Başarılı çalıştırıcı, İspanyol ekibiyle imzaladığı 4 yıllık sözleşmeye sadık kalmayı planlasa da, futbolda herşeyin bir gün içinde değişebileceğini vurguladı ve sözü Chelsea'ye getirdi... Eski kulübünü hala çok sevdiğini ve bir gün geri dönmek istediğini söyleyen Mourinho, "Chelsea'deyken dünyanın en mutlu adamıydım. Bütün kariyerimi bu kulüpte geçireceğimi düşünüyordum. Ancak birkaç ay içinde herşey değişti. Yani futbolda geleceğin neler getireceğini hiçbir zaman bilemezsiniz" ifadelerini kullandı. Chelsea'nin ardından Inter'de de büyük başarılar yaşayan Mourinho, herkes mutlu olduğu sürece Real Madrid'de çalışmaya devam edeceğini söyledi. Mourinho, "Kontratınız bitmeden önce Chelsea'ye dönme olasılığınız var mı?" sorusuna ise, "Bilmiyorum... Chelsea'yi seviyorum" yanıtını verdi.