¢єнєηηєм мιѕαℓι вιя уєя∂єуιм......

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    ZamanLarın hangiSinDeim biLemiorum. adLandıramaDıım bi süRü yitik duygu var omuSLarımdA
    Kim oLduklarını, neden ve nerden geLdiklerini anlayamaDıım bi çOk insan ekRanımDa..Tüm reDDeDiŞLerime şiDDetle karşı koymaya çaLıŞan feRi SönmüŞ gözLerime rağmen hayaLin karŞımDa… Oysa ben

yabanCıSıyım Sana benSemeyen yüSLerin eLLerimi bıRakTıın anDan beRi ıSınamayan bu yabanCı tenin sahiBi sanKi ben deiiLim…

İçimde, öldüremedim seni HıÇk!rıkLara boğuLarak ağLadııım geceLeRe iNat, dudaKLaRımDa saHte bi biR tebeSSÜM

ALdııım nefeSin biLe Sebebi Senken, iÇinDe Senin oLmadııın bi haYat beni tüketiOken, Sana ait bi ruhLa bana aCı veRen aŞkından uzakLaŞabiLmek iÇin baŞka baŞka insanlara açtım bak düŞLerimi yüreimi…

seni ve beni anLattım DuRdum. AşkımıSa aŞık oLdu inSanLar ama Sen hiç GELmeyeCek gibi uSak duRdun… baŞka tenLerLe avUnDun…

sadece iSLedim

TükeNen yüReime yazDım bu aşkın öLümünü... OySa hiÇbiri Sana benSemioRdu, hep ekSikti yaŞanıLanLar, hep kuSurLuyDu.

kıRık dökükte oLSa umutLar özLemLer

daHa ağır baSaRDı beDenimDe. Seni özLediim zaManlar onLara sığıNıo, bana kenDimi değeRSiz hiSSeTTiren aŞkının yaRaLarını anıLaRLa ve yaZaRak SaRmaya çaLıŞıorum…

.Ruhumu öLdüRüyorduM, Seni

iÇimde yok etmeYe çalıŞıodum, her biRi iÇin farkLı farkLı kimLikLere büRünüodum, yaLanLarLa SüSLüodum Canımı yakan aŞkını.
    AcımaSızlLıı, benciLLiği ve SevgiSizLii Senin eLLerin kOymuŞTu avuÇLaRıma. AŞkından çıLDırmak üzere oLduum anLarda '' bana ait bi kaLpLe, baŞka kıSLarLa oLduumgeceLeri'' düŞünüp Sırtımı dönmüŞtüm tüm inSancıL duyguLara.

iHaNeTLeR, yaLnızLıkLar, acıLar eLini koLunu saLLaya saLLaya gezerken aramızda hep karanlık, hep koskoca bi boŞLuk, kaybetmenin verdiii aCı, hatırLamaya biLe dayanamadııım yanıLgıLar iLişti yamaCıma.Ve hayaTı tam da bitireceim yeRde yine göSLerin giRdi akLıma “dur yha geLirSe” dedim biTemedim...

aŞk bi karabaSana dönüŞüodu yOkLuunDa. ii de az mı SevdiK biz?.. SanMam..! peRi maSaLLarındaki giBi bi aŞktı tenimiSi okŞayan... güLüŞLerimin saHibi yüSündü ve şimdi yokSun neDir beni yaŞaTan?..?

OySa o yaLanCı meLekLerin SöZü vaRdı biSe.

Canım yanıo doRu… buGün biLe kabuLLenemiorum. SonuÇta istediiimiS gibi bitmemiŞti. Bitip biTmediğini de bilmiOrum yha neise…
    anLıORum ki biSi biTirmeye kaRaRLıSın ve bakkk giDiyOrum aL işte aŞKımmm

yaŞar numaraSı yapıp öLüyOrum bakkk

öLdüReRek tenime sığınmıŞ maSum meLei tamDa iSTeDiin giBi sevGiSiz bi taŞ yaraTıoRum o çOk sevDiini söLediin kiŞiden…

ve

anlıyoRumki

intiHarım gibi biŞidi bu aŞk…
    sEn tenimDe jiLet…

haDi beni sOn keS öp ve yok et

biZ oLmadan

Cehennem misaLi

biyerdeyim

aFFet

2. sigma

sigma Dost Forum

Beğenilen Mesajlar: