Spot: Yılların dövüş oyunu Tekken, John Foo ile hayat buluyor. Herkesin mutlaka gaza gelip oynadığı, boş zamanında sevdiği karakterin kombo listesine çalışarak "bu karakter benim, onu en iyi ben kullanırım" mantığına bir adım daha yaklaşmaya çalışarak başında saatler geçirdiğimiz oyun nedir? Tabii ki Tekken! Tekken'i PlayStation konsolunun ilk jenerasyonunda dahi severek oynamaktaydık. Tabii rakibini kendisine yaklaştırmayan karakterler vardı. Peki, listedeki karakteri üçgen veya x butonuyla seçtiğinizde farklı kıyafetlerle karşınıza geldiğini çözdüğünüz ilk anki heyecanınızı hatırlıyor musunuz? Tamam, abartmayalım. Pek heyecanlanmadınız ancak şöyle bir "aaa bak ne keşfettim" demişsinizdir. Her neyse Tekken'den fazlasıyla bahsettik, şimdi filminden bahsedelim. İlk defa 1994 yılında karşılaştığımız Tekken'in filmi John Foo tarafından yönetiliyor. Film, oyun aracılığı ile de yakından tanıdığımız Jin üzerine kurulmuş durumda. Jin, annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Heihachi Mishima'yı öldürmek için onun düzenlediği "King of Iron First" turnuvasına katılıyor. Bu çerçeve içerisinde de olaylar gelişiyor. Ancak fragman içerisinde yer alan karakterlerin büyük bir bölümünü kimseye benzetemediğimizi belirtmeliyiz. Filmin vizyona girme tarihi hakkında henüz hiçbir bölge için verilmiş bir bilgi mevcut değil. Ancak konuyla ilgili olarak sizi haberdar etmeye devam edeceğiz; Tekken severlere duyurulur! Not : Video için Tıkla Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !