Maçtan sonra adeta yıkılan Hagi, oyuncularının iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Rumen hoca, istifayla ilgili bir soruya, “Bunu düşünmüyorum. Üstümdekiler benim durumumu değerlendireceklerdir” cevabını verdi.Ligdeki kötü sonuçların ardından, tek hedef olan kupadan da elenen Galatasaray’da Gheorghe Hagi’nin yüzünden düşen bin parçaydı. Basın toplantısında oldukça üzgün gözüken Rumen çalıştırıcı, “İlk maçta son 20 dakikada yaptığımız hataların bedelini ödedik” dedi. Maça iyi başladıklarını ve pozisyona da girdiklerini söyleyen Hagi, “Baros’la ilk yarıda, Servet’le de ikinci devrede önemli fırsatlar yakaladık ama top bir türlü çizgiyi geçmedi. Futbolcularım ellerinden geleni yaptılar, performansları iyiydi. Ancak şans yanımızda değildi. Galatasaray’ın büyüklüğü her zaman kalacak ama şu anda kabullenilemeyecek bir durumdayız” diye konuştu. Rumen çalıştırıcı, istifa edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruya cevap olarak “Sıcağı sıcağına konuşmak istemiyorum ancak istifayı düşünmediğimi söyleyebilirim. Ben şu anda bu yaşananlardan ders çıkartmaya çalışıyorum. Herkesin bu durumu değerlendirmesi ve gelecek için hangisinin daha iyi olacağına karar vermesi lazım. Üstümdekiler, benim durumumu değerlendireceklerdir” ifadelerini kullandı. Futbolculara mesaj gönderdi Artık tek hedeflerinin, ligi bitirebildikleri en iyi yerde bitirmek olduğunu söyleyen Gheorghe Hagi, “Hayat devam ediyor. Önemli olan yarın ne yapacağımız. Futbolcularım, önümüzdeki sezon da burada olmak istiyorlarsa, bunu hak ettiklerini göstermek zorundalar” diyerek öğrencilerine mesaj gönderdi.