Beşiktaş’ta Revna Demirören, eşi Yıldırım Demirören’e istifa baskısı yaptığı iddialarının doğru olmadığını belirterek, “Tersine başkanlığa yeniden aday olması için kendisini teşvik ediyorum” diye konuştu Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Milliyet’e özel açıklamalar yaptı. Wolfsburg’la salı gecesi İnönü Stadı’nda oynanan maçın son bölümlerinde siyah-beyazlı bir grup taraftarın hakaretlerine uğrayarak adeta çılgına dönen eşine tam destek veren Revna Demirören, istifa baskısı iddialarını yalanladı. Eşinin, Ocak ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olması gerektiğini belirten Revna Demirören, “Maçtan sonra istifa etmesi için eşime baskı yaptığım iddiaları doğru değil. İstifa etmesini niye isteyeyim ki... Bence yeniden aday olmalı. Ben istifa baskısı yapmıyorum, tersine adaylık için eşimi teşvik ediyorum” ifadelerini kullandı. Wolfsburg karşılaşmasındaki tepkileri de değerlendiren Revna Demirören, “Böylesine bir tepkiyi kesinlikle hak etmiyor. Eşimin pes etmemesi gerektiğine inanıyorum” diye konuştu. ‘Hakaretle olmaz’ Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner de, taraftar tepkisine üzüldüklerini belirterek, siyah-beyazlıları sakin ve tutarlı olmaya çağırdı. Öner, “Demokratik ortamda eleştirebilirler, ancak kesinlikle, ‘şerefsiz’ diyemezler. Hakaret ederek bu iş yürümez. Üç ay önce 2 kupa kaldırmış bir kulübün başkanına bunlar yapılır mı? Oturup iyi düşünsünler. Futbolda bunlar var, ama Beşiktaş Başkanı’na hakaret etmeye kimsenin hakkı yok” dedi. Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’den de, Yıldırım Demirören’e destek geldi. Yapılanların çok yanlış olduğunu kaydeden Şener, “Başkanı beğenmeyebilirsin. Genel kurullar vardır, gider orada eleştirirsin. Ama hakaret edemezsiniz. Bunlar bana göre ilkel insanların söyleyeceği laflar” yorumunu yaptı.