TüRKLeR GooGLe YaPaRSa aNCa BöLe oLuR..!!! bu şekilde başlık atmışsın ama yanlış olmuş..TÜRK ler akıldan noksan insanlar değilki anca bu kadar olur falan yazmışsın.ulu önder M.Kemal ATATÜRK'ün güzel bir sözü vardır.TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR,TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR...
reis ani tepkiler veriyorsun arkadaş....unutmaki zeki insanlar kendileriyle dalga geçebilirler sorunlu insanlar ise kendine bunları takıntı yaparlar bilgine.....
bu teoriyi sen mi atıyosun ortaya.zeki insanlar kendileriyle dalga geçermiş. ne kadar biliyosunuz siz.yada BİLDİĞİNİZİ sanıyosunuz.çok bildiğiniz zanneden hiç bir şey bilmezmiş..
bu teoriyide senmi atıyorsun ortaya....benim söylediğim genel bir psikolojik görüştür ve bilim dünyasında kabul görmektedir bilginize.... konuyu daha fazla uztamayalım.....
Reis arkadaşım polemiğe gerek yok. Türkler zeki insan diyorsun; ingilizler fransızlar, almanlar aptal insanlar mı. Ve ayrıca burda Türklerin zekiliğinin aksi iddia edilmemiştir. 5 parmağın 5ide bir değildir.
oxit senle farklı düşünebiliriz bazı konuları ama sen bu site içinde önemli insansın senin ve diğer insanların görüşüne saygım sonsuz illaki hepimizn amacı siteyi bir yerlere getirmek ve tanıtmaktır site küçük çapta kalmayacak bir site ve bunu görenlerin ne düşüneceği çok önemli.benim anlatmak istediğim görenlerin bakın bunların yaptığı hatalara demesinler diye bazı konulara ilgi çekmek istiyorum bunları herkes istediği gibi yorumlayabilir.hani deyim varya TÜRKçe nereye çekersen geliyo ohesap başlıklar daha anlaşılır olsa sizce daha iyi olmaz mı? ben fikir ve görüşlerimi açıklıyorum sadece...saygılar
işte budur arkadaşım olay:seseses: :seseses: birbirimize saygı çerçevesinde yaklaşırsak daha iyi anlaşabiliyoruz..emin olunki bu konularda daha dikkatli olunacaktır sevgilerimle :45:
başlık ne olursa olsun arkadaş güsel yapmış:8[1]: :8[1]: özellikle akrabalar için olan bölüm çok hoş olmuş:8[1]: :8[1]: