Dün asi-melek le sohbet ediyoduk birden eski resimlerinin olduğu bir site verdi melek bana.Bende girdim baktım tabi ki bebekliğinden itaberen resimler vardı site de bende 2-3 tanesini ödünç aldım.Bugün o siteye girmeye çalıştım ama MAHKEME KARARI İLE KAPATILMIŞTIR yazıyordu.Nedeni belli türk halkını korumak için İşte çok tatlı bir resmi kaşalrı o zaman da kalınmış çaktırmayınuah: Burda asi-melek beğendiği çocuk ona yüz vermediği için çocuğu kaynar kazana atmış ve çocuk şuan hala yanıklar ile geziyor.:devilprv: Burda sülalece pikniğe gitmişler windows a.Burası sanırım denetim masasını geçince giderken sağda dönerken solda kalıyor ama emin değilim:49tam adresi melek verir artık) Burda en yakın arkadaşı zebani ile bara gitmişler.Aşırı alkolün etkisimidir bilinmez böyle bir poz vermiş melek ama bence güzel çıkmış:45: Şimdi bu resimleri inandırıc bulmayanlar çıkacaktır.Ama size resimleri aldığım sitenin adresini de verim inanıp inanmamak size kalmış. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Not: Resimdeki bazı yerleri gençlerin ruh sağlığını bozmamak amacıyla sansürledim. Katkılarından dolayı yakupowersky'a teşekkür ederim. Bu resimler hakkındaki yorumum: Yorum YOk
ertan verdiğin site kapanmışy yaa çok kötü...uah:uah:uah:uah: ilk resimde acaba kaç yaşındaydı.....:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
:rk01_armati65: Demek savaş he,alın gardınızı:8[1]: Görüyorsunuz daha o yaşlarda bana yüz wermeye yakışıklıya ne yaptım:slider_pirates: Artık gerisini siz düşünün:sunglasses2:
hmmmmm.bilmediğimiz yönleri de varmış heee:smiley6: çok hoş olmuş yaaa...teşekkürlerr....:tup::tup::tup: