Fenerbahçe'nin yerli golcü arayışları son bulma noktasına gelirken, Trabzonspor ile yapılan görüşmelerde 3 seçenek üzerinden pazarlık yapılıyor. Trabzonspor, Uğur Boral artı para isterken, Sarı-Lacivertliler Önder Turacı artı para önerdi. Şenol Güneş ise daha önce de söylediği gibi Burak Yılmaz'ı istedi. Bordo-Mavili kulüp, takas olmadan nakit para istediği Gökhan Ünal için Fenerbahçe'nin teklifi karşısında zorlandı. Bordo-Mavililer nakit para arayışında bulunurken, Sarı-Lacivertliler rakamı düşürmek ve eldeki futbolculardan birinden kurtulmak istiyor. Ancak takas gündeme geldiğinde Trabzonspor Uğur Boral'ı isterken, Fenerbahçe ise Önder'i verme arzusunda. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gönlü ise Eskişehirspor'da kiralık oynayan ve bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Burak Yılmaz'dan yana. Fakat Burak'ın Eskişehirspor ile sezon sonuna kadar olan sözleşmesinden dolayı bu transferin ayrıntısında sorunlar var. Fenerbahçe bir miktar para ve Burak'ı sezon sonunda verebilir. GÖKHAN'IN ACIKLAMASI! Bu arada dün akşam Ankaragücü'yle oynanan karşılaşma öncesi Gökhan Ünal'ın yanına giden Şenol Güneş'in, "Senden yararlanmak istiyorduk, ama şartlar bunu gerektirdi. Böylesi belki de her iki taraf için daha hayırlı olacak" dediği öğrenildi. Gökhan'ın da Şenol Güneş'e, "Siz geldikten sonra gerçekten çok farklı bir hava yakaladım. Ama hala Trabzon'da dışarıda yaşayacağım baskılardan çekiniyordum. Ben de takıma gerekeni veremediğimi biliyorum, ama umarım herkes beni kötü hatırlamaz" dediği belirtildi. FENERBAHÇE GÖKHAN'IN MENAJERİNİ ARADI Fenerbahçeli yöneticilerin transferde yaşanan bu gelişmeler üzerine Gökhan Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak'ı arayarak, "Futbolcuyla konuşup ne gibi şartlar talep ettiğini bize iletin. Kendisinden çok şey bekliyoruz. En kısa zamanda Antalya'daki kampımıza katılmasını istiyoruz" dediği iddia edildi. Kıran kırana pazarlıkların yapıldığı görüşmelerde şu 3 formül üzerinde duruluyor: 1-Trabzonspor'un istediği Uğur Boral artı 3 milyon Euro 2-Fenerbahçe'nin önerdiği Önder Turacı artı 3 milyon Euro 3-Şenol Güneş'in istediği Burak Yılmaz"ın sezon sonu Trabzonsporlu olması artı 3 milyon Euro