İstanbul BB'de Bülent Korkmaz dönemi

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bülent Korkmaz'a emanet... İstanbul BB, Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz getirildi.
    Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal'in istifası ve sözleşmesinin karşılıklı olarak sona erdirilmesinin ardından teknik direktör arayışlarına giren lacivert-turunculular, Bülent Korkmaz ile anlaşmaya vardı.
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan yapılan açıklamada, ''Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren turuncu-lacivertli ekibimizde, Carlos Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz getirilmiştir'' denildi. İmza töreninin akşam saatlerinde Langa Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi.
    Galatasaray ve milli takımın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Bülent Korkmaz, teknik direktörlük kariyerinde Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor, Galatasaray ve Kardemir Karabükspor takımlarında görev yaptı.

Sporx

2. DGT

DGT
    Yetkili
    Co Administrator

Beğenilen Mesajlar:
    5
    Nedense ben bu adamı görünce mutlu oluyorum.Biraz pişip gs nin başına geçmesini canı gönülden isterim.

3. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Aynen bende aynı düşünüyorum. Ayrıca adamda karızma var...

4. derodol

derodol Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kesinlikle başarılı olacaktır.

5. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    bir yerde sürekli çalışırsa başarı gelir ve önce göreve son vermemke gerekir bazı başarısızlıklar olursa

6. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    türkiyede en beğindiğim oyuncuydu fazla teknık değil disiplinli ve çalışkan bir oyuncuydu burda basarılı olmasını canı gönülden istiyorum basarılar büyük kaptan

Sayfayı Paylaş