arkadaşlar benim başım cihazla derte dün bütüngün ugraştım durdum serverimi yedege almaya eternet koblomda takılı işin ilginçyanı cihaz tam karşımda kanaları seyrederek yedege alıyım dedim ip no dogru olmasına ragmen sürekli olarak ip hatası veriyor şimdi benim anlıyamadıgım nokta niye ip hatası veriyor eternet koblosu bi ucu cihaza diyer ucuda modemde burda yanlışım varmı kafayı yemek üzereyim:asking01:
hımmm daha once baglantı varmıydı ? yoksa ılk kez mı baglantı kurmayı denedın en son hatırladıgım kadarı ıle karsıdan yazılım atmıslardı .Ip ayarları yapılmısmıydı ozaman
zaten karşıdan yazılım atılırkende aynı ip noyla atıldı her hangi bir degişiklik yapılmadı çözemedim gitti vatandaşın yaptıgı gibi yapıyorum çözemediğim okadar araştırmama ragmen bütün internet sitelerinde:asking01:
cihazda iletişim bilgilerindeki dhcp seçili olsun öyle hafızaya al.modemi aç kapa.cihazı aç kapa kendisi ıp alsın.saygılar
zaten onuda denedim forumdan saolsun bir arkadaşla meseneden yardım aldım ama onlada çözemedik flaş vizard ip adresim dogru olmasına ragmen ip hatası veriyor çözemedim gitti:asking01: