İOS Tizen OS Yakında Facebook Uygulamalarını Getirebilir

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    [h=1]Tizen OS Yakında Facebook Uygulamalarını Getirebilir[/h][h=2]Dünya genelinde neredeyse en büyük telefon üreticilerinden bir tanesi olan Samsung, Kendi geliştirmiş olduğu işletim sistemini oluşturmak amacıya adım atmış olduğu bu yolda Tizen OS yazılımını piyasaya sürmüştü.[/h][​IMG]Dünya genelinde neredeyse en büyük telefon üreticilerinden bir tanesi olan Samsung, Kendi geliştirmiş olduğu işletim sistemini oluşturmak amacıya adım atmış olduğu bu yolda Tizen OS yazılımını piyasaya sürmüştü. 2015 yılı içerisinde Tizen OS kullanan ilk cihaz Samsung Z1 satışa çıkarılmıştı. Bir ay kadar öncesinde ise Samsung Z2 modeli sızdırılmıştı.
    Tizen Store üzerinde başı çeken uygulamalardan bir tanesi olan WgatsApp beraberinde Tizen OS için en büyük gelişmelerden bir tanesi olarak görülüyor. Geliştirilen uygulamanın Beta sürümlerini barındıran Facebook, Messenger ve Instagram tam sürümle birlikte Tizen OS'e girmek için ellerinden geleni yapıyor.
    XDA Developers üzerinden bir haber paylaşımı gerçekleşen kullanıcı Tizen Store'da bu üç uygulamanın beta sürümlerini buldu. Geliştirilen uygulamaların Tizen için özel olarak yapıldığı mı yoksa Open Mobile'ın ACL emülatör teknolojisi ile mi yapıldığını henüz bilinmiyor.

Sayfayı Paylaş