GTA: Chinatown Wars v1.01 Android Sınırsız Para Hileli MOD APK + DATA indir Rockstar Games sürpriz yaparak yeni bir oyun yayınladı. Açıkcası GTA 4 bekliyordum bende böyle ara geçiş bir oyun şaşırttı. Oyunu biraz inceleme fırsatı buldum. PCdeki GTAların tadını veriyor mu? Açıkcası ben pek tad alamadım. Belki de klasikleşmiş oyunlarına alıştığımızdandır. Oyunun boyutu yüksek, yüzlerce görev var. Kontrolleri daha kolay. Sadece mobil için üretildiğinden optimizasyon çok çok iyi diyebiliriz. Android TV desteği de dahil tüm konsol ve yardımcı ürünlere desteği var. Oyun henüz çok çok yeni belki de oyunu ilk oynayanlardan biri siz olacaksınız. Yepyeni silahlar, görevler, maceralar ve karakterler var. Android markette 10 TL üzeri bir fiyatla satışa gşrdi. Ücretsiz bir şekilde indirip, oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Oyun Adı: GTA: Chinatown Wars Kategori: Android Oyunlar İndir Oyun Türü: Aksiyon, FPS Yayın Tarihi: 29.06.2015 Dil: Türkçe Boyut: 18,15 MB Geliştirici Firma: Rockstar Games Dosya Türü: .apk [h=2]Kurulumu[/h]1. .APK cihazınıza kurun 2. com.rockstargames.gtactw klasörünü android/obb içerisine atın 3. Oyuna girin Yeni Sürüm Hilesiz v1.01 Turbobit Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Alternatif Link Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Eski Sürüm Hileli v1.00 Turbobit Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Alternatif Link Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !