Country Friends Apk indir İyi günler cepkutusu.com takipçileri bugün sizlere tanıtacağım oynunun ismi Country Friends'dir. Oyunumuzun genel amacı kendi organik çiftliğimizi kurmaktır.Country Friends oyunu Game Loft tarafında tasarlanmış ve tipik bir simülasyon oyunu olarak Google Play'de yer tutmaktadır.Oyunumuzun animasyon içeriğinde hayvanların dans etmesi, organik bir çiftlik görünümü göze batıyor. Yeni bir Çiftlik Macerası oyununu oynamaya hazır mısınız? Sosyal yaşamın içeriğinde sıkıntılarla dolu hayatımızın stresini atabilecek nitelikte kendinizin bir organik çiftliğiniz olmasını istemez misiniz? işte bu oyun tam size göre olduğunu düşünüyoruz. Kendinize Cennet bahçelerinden bir yer açabilirsiniz. Komik neşeli pek çok hayvanla beraber oyunumuz oynanabilirliği açısından daha görkemli bir tat veriyor. 3B animasyonlu oyunumuzda kimi zaman gülecek,kimi zaman hayvanların şarkı söyleyeceğini göreceksiniz. Oyunda koyun,tavuk,keçi,inek,köstebek,kuş gibi daha birçok hayvanı barındıran bu oyun kır yaşantısında kendi çiftliğinizde size yardımcı olacaktır. Kendi organik bahçenizi kurarken oyunun içerisindeki birçok hayvan size yardım edecek. Örneğin:köstebeğiniz ürünlerinize daha hızlı bir şekilde hasat etmenizi sağlayacak, oyundaki domuzunuz pazarda alışveriş konusunda size yardım edecek, kuşlarınız üretmiş olduğun mahsulün satışı için bir nevi kargo görevi görecek, keçiniz ise üretim aşamasında size yararlı bilgiler verecektir. Oyundaki her hayvan çiftliğinizde ürettiğiniz ürünün en tazesini size sunacaktır. Oyunumuzu genel bir incelemeye aldığımız zaman kendi çiftliğinizi oluşturabileceğiniz,hoş saatler geçirebileceğiniz tarım ile ilgili her konuyu kavrayabileceğiniz bir oyunolduğu gözümüze çarpmaktadır.Şimdiden size iyi oyunlar diliyorum. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! [h=1]DOSYALAR[/h] Boyut: 22,88 Mb Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !