iOS 9 güncellemesi bugün başlıyor! iPhone, iPad ve iPod Touch için iOS 9 güncellemesi bu akşam başlıyor. Appleın yeni mobil işletim sistemi iOS 9 bugün firmanın daha önce sunduğu cihazlar için yayınlanıyor Apple, kısa bir süre önce yeni nesil iPhone ve iPad modellerinin duyurularını gerçekleştirdi. 9 Eylül tarihinde düzenlenen bu etkinlik ile gelen cihazlar ise iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki yeni akıllı telefon modelleri ile iPad Pro ve iPad Mini 4 adındaki yeni nesil tabletler oldu. Bu yeni cihazlar iOS 9 işletim sistemi ile sunulacaklar ve bu mobil işletim sistemi hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haziran ayı başında gerçekleştirilen WWDC 2015, Geliştirici Konferansında resmi olarak duyurulmuştu. Beta sürecinden sonra iOS 9 şimdi de Appleın önceki modelleri için yayınlanıyor. Güncelleme bu akşam 20:00 itibari ile Apple tarafından yayınlanacak. Güncellemeyi alacak cihazlar ise; iPhone modelleri olarak: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus (Bu cihazlar iOS 9 ile sunulacak) iPad modelleri olarak: iPad 2, iPad 3. nesil, iPad 4. nesil, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 ve iPad mini 3, iPad Pro ve iPad Mini 4 (Bu cihazlar iOS 9 ile sunulacak) iPod modelleri olarak: iPod Touch 5. nesil