iOS 9 Diğer iOS'lardan Çok Daha Hızlı

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    [​IMG]Apple'ın iOS 9 işletim sistemi, bu konuda diğer iOS'lardan çok daha hızlı çıktı! Yapılan testlerde iOS 9 sürümünün diğer iOS'lara göre oldukça iyi geliştirildiği ve son derece hızlı olduğu kanıtlandı.Apple'ın yeni işletim sistemi sürümü

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

9
    , geçtiğimiz ay kullanıcılara sunulmuştu. Apple'ın yeni iOS 9 işletim sistemine ilişkin bilgilere göre, şu an

ve iPad'leri kapsayan

eko sisteminin yüzde 61'i yeni işletim sistemini kullanıyor. Bu rakam geçtiğimiz 5 Ekim tarihinde yüzde 57 civarındaydı. iOS 9'un 16 Eylül tarihinde kullanıcılara sunulmasını takip eden 4 gün içinde iPhone ve

kullanıcılarının yüzde 50'si yeni işletim sistemine geçiş yapmışlardı. Bu da şu ana kadar yayınlanan iOS güncellemeleri arasında en hızlıadaptasyon süresi demek.

Diğer yandan teknik sorunlar bakımından da iOS 8'e göre daha başarılı olan iOS 9, eski güncellemeye göre daha az kusurla kullanıcılarına uğraştırdı. Elbette halen işletim sistemine güncelleme gelmeye devam ediyor. 9.0.1 ve 9.0.2 güncellemeleriyle bazı eksiklikler giderilmişti. Henüz yayınlanan 9.1 sürümüyle de bazı yenilikler işletim sistemine eklendi. Yeni güncellemede en dikkat çeken detaylar arasında elbette eklenen yeni emojiler var. iOS 9yayınlayacağı herbir güncelleme ile bir önceki versiyonlarına göre oldukça hızlı olabileceğini

Sayfayı Paylaş