[h=1]iOS 9.0 benchmark sonuçlarında göründü[/h]Apple’ın yeni işletim sistemi çoktan geliştirilmeye başlandı. Apple, iPhone akıllı Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ve iPad tablet modelleri ile pazarın şu anda en güçlü firmalarından bir tanesi ve bu cihazlarında kendi geliştirdiği iOS işletim sistemini kullanıyor. Firma ilk iOS’lu cihazı 2007 senesinde sunarken, Tim Cook tarafından açıklanan bilgiye göre şu ana kadar 1 milyar iOS üzerinde çalışan cihaz satılmış durumda.Her sene yeni iOS sürümü sunan firma, geçtiğimiz sene Eylül ayında yeni iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini duyurmuş ve bu akıllı telefonları iOS 8.0 ile gelirken, cihazlar satışa sunulmadan kısa süre önce de diğer cihazları için iOS 8.0 güncellemesini sunmuştu.İşletim sistemini geliştirmeyi sürdüren firma, dün iOS 8.1.3’ü iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarına sundu.Gözler bu sene sunulması beklenen iOS 9.0’a çevrilirken, şimdiden bilgiler gelmeye başladı. iOS 9.0 büyük ihtimalle Eylül ya da Ekim ayında Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri ile sunulacak. Ancak testlerine şimdiden başlayan firmanın iOS 9.0 işletim sistemi iPhone 6 üzerinde Basemark OS II veri tabanında göründü.iOS 9.0 hakkında çok fazla bir bilginin gelmediğini söyleyelim. Apple’ın bu yeni işletim sistemini Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 2015’de resmi olarak duyurmasına kesin gözle bakılıyor. Bakalım yeni işletim sistemi ne gibi değişiklikler ve yenilikler getirecek…