İOS 3D Trafikte Araba Sürme Oyunu APK Android

Konu, 'İOS Android Oyunları' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76

Trafik Araba Sürme 3D Apk indir
    Mutlu günler cepkutusu.com takipçileri araba yarışı tutkunları için yeni bir görsel ve gerçek en iyi 3D araba sürme oyunu diyebiliriz sanırım.Trafik Araba Sürme 3D CMT Mobile Apps şirketi tarafından yapılan 3D Simülasyonlu bu oyun şehir simülasyonu, trafik simülasyonu,yollardan geçen araba simülasyonu içermektedir.oynanış açısından ilk zamanlar zorlanabilirsiniz.Simülasyon türündeki oyunların oynanabilirlik açısından hiç de kolay olmadığını artık hepimiz biliyoruz.

Oyunda herhangi bir arabaya yada yoldan çıkarak bir yere çarptığımız zaman retry yazısını görmemiz an meselesi.Bugün bir şehirde yaşıyorsanız oyunun içindede trafik seslerini yaşayabileceğiniz bir oyun.Oyunumuzu başlattığımızda gerçek bir arabanın içinde bulunurcasına trafiğin içinde boğuşuyorsunuz ne yazık ki.Trafik Araba Sürme 3D oyununda gerçek pedal,direksiyon,fren,vites kutusu mevcuttur.3D simülasyon oyunları zaten gerçeğe yakın yapılır öle değil mi? Bizim görüşlerimize göre oynanabilirliliği var bu oyunun ama cidden çok zor.en azından denemelimiyim sorusunun cevabını alabilmeniz için oyunu bir indirin derim size.

Ben şahsen simülasyon oyunlarının tutkunu biri olarak 3D animasyonlu çok oyun oynadım ve oynaması da,öğrenmesi de hiç kolay olmadı.zaman zaman çıldırma nokatasına geldiğimde oldu.bazı oyunlardan çok zevk aldım bazılarını hiç yüklemeseydim dediğim olduğunu dün gibi hatırlıyorum.Araba yarışları oyunları güzel ama bu oyun trafikte ve fazla hız yapmamanızı tavsiye ediyoruz.gerçek hayatta’da tabi.neyse benden bu kadar oyun tanıtımı için başka bir oyun tanıtımında görüşmek dileğiyle.esen kalın.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

[h=1]DOSYALAR[/h]
    Boyut: 24,41 Mb

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş