Superonline, Türkiye’de bir 'ilk'e daha imza attı, internetten yüksek tanımlı (High Definition-HD) canlı yayına geçti. Artık, Superonline Fiber İnternet aboneleri, SuperPlay ile tüm Lig TV maçlarını HD kalitesinde internetten seyredebilecek. Superonline Fiber İnternet aboneleri, SuperPlay ile Lig TV’de yayınlanan maç ve programları, fiber internet hızıyla HD kalitesinde ve canlı olarak izleyebilecek. SuperPlay Lig TV kullanıcılarının, ek ücret ödemeden faydalandıkları yayın için bilgisayarlarına program da yüklemeleri gerekmiyor. Farklı kalitede HD yayın seçeneğinin de yer aldığı uygulamada, kullanıcı istediği an yayını farklı kalitede izleme imkânından yararlanabilecek. Superonline, SuperPlay platformunda ayrıca, dünyanın en çok seyredilen filmlerini de DVD kalitesinde izleyicilerle buluşturuyor. İnternet teknolojileri alanında çözümler üreten EFABRİKA'nın projelendirip hayata geçirdiği yayına Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! adresinden ulaşılabiliyor.
superonline BOTAŞ ihalesini aldı 38 ile daha girecek, HD yayında çok kaliteli, fiber varsa mutlaka yararlanın.
Süper bişeymiş ozaman bu.Benim merak etiğim konu bu fiberoptikler süperonlina 'mı ait yoksa türktelekomamı ?
Güzelmiş ama ben bu fiberoptik internete 3 4 kere başvurdum 6 ay geçti hala binaya hat çekmediler ki 100 mt uzağımda bile olmayan başka bir bina da mevcut. Ama film olayı için alınır