İnternet sizce kaç günde taşınır?

Konu, 'İnternet Alemi' kısmında suvekum tarafından paylaşıldı.

1. suvekum

suvekum Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Evet, internetini taşımak isteyen arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum. TTnet aboneliğimi sonlandırmak adına bağlı olduğum şubeye gittim. Bir forum doldurttular. Aralık 15 de fatura çıkacağını ve onu ödeyeceğimi söylediler. Buraya kadar her şey normal seyrinde. Ne kadar zaman içinde kapanacağını sordum ve bana ne deseler beyenirsiniz... Altı gün içerisinde 444 0 375 nolu numaradan ikna için aranacağım ve o telefon sonrası kapatılacağını söylediler. Ne kadar saçma ve bir o kadar geri kalmışlık... 24 kasım dan bugüne kadar internete bağlanamıyorum ve sadece 'ttnetin borcunuzdan dolayı kapalıdır' ibareli sayfasına erişim var... Bir gün sonrada aranmama rağmen henüz internetim kapatıl:shake_it:madı. Hal böyle olunca diğer servis sağlayıcıları işlem yapamadıklarını söylüyorlar... Siz siz olun bu süreleri hesap edin öyle internet değişikliğine gidin TTnetzede olarak size tavsiyemdir...

2. varan74

varan74 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şansına bayram tatiline gelmiş belki o yüzden gecikmiştir.

3. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    TTNET asla almam. 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı. Hatta diğerleri daha aşağı. Smile ADSL internetinitasi.com ilk açıldığına 16 ay taahhütlü 12 al limitsiz internet limitli fiyatına kampanyasından almıştım 33 lira ortalaması geliyor 16 ayın ve tartışmasız ttnetin en iyi kampanyasından daha uygun aldım.

Rakipler daha ucuz. Telekomdan ise kesinlikle almam daha ucuz olsa bile.
    Çünkü; Bedavaya aldılar telekomu sabit ücret kazığı ile parasını kat be kat çıkardılar siyasi iktidar da çanak tuttu bu kazığa; rekabete hala açamadı sektörü oysa bu kurumu bedava verirken 1 sene sonra rekabet başlayacak para etmeyecek mavalları ile fiyat kıran yine siyasi iktidardı.

Superonline Süper Numara ile bu konuda hazır. Super numara dağıtımı bile başladı. Şimdilik ADSL'e bağlı no taşıma başlayınca bu bağ da gider. Türkcell hatları Super Numaraları arayabiliyor şu an. Yakında her yerden aranacak.

Sabit ücret yok ve tarifeleri de basit; telekomde ne kadarsa süperonlinne'da yarısı (konuşma ücretleri).

TTNET kesinlikle almayın mevcutu da iptal edin gitsin. Hat kapamak içinse numaranız gitmesin istiyorsanız biraz daha sabredin; bedava bile olsa kapattıracağım bu sömürücü kurumun abonesi olmama imkanı doğsun hemen taşıyacağım.

Sayfayı Paylaş