32 senelik meslek hayatımda özellikle sezon başı kamplarında, geçen gün milli takım kampında olduğu gibi istenmeyen olaylara tanık olduk. Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. Tayfun Korkut olmasa elinde makinesiyle öylece duran meslektaşımı, sokak kabadayısı görüntüsü sergileyen o kişi darp edecekti. O konuya geleceğiz. İkmale kalanı açıklıyorum. ABDULLAH AVCI! Daha üç maç var. Antrenmanlar var. Ateşle barut yan yana.. Sayın Avcı'nın Volkan'ı ilk uçakla İstanbul'a göndermesi gerekiyordu. İkmale kaldı, çalışır sınıfı geçer. Eğer geçemezse milli takım kariyerine daha yolun başında, futbolcuların oyuncağı olarak veda eder. Gelelim sınıfta kalan o kişiye.. Aziz Başkanın tutukluluk haline hepimiz isyan ediyoruz.. O kişi, başkanını Metris'te ziyaret etti. Ne güzel değil mi? Ama ne olduysa oldu.. (Söz meclisten dışarı, denir ya kafasına saksı mı düştü?) O kişi kulübün basın sözcüsü gibi, yaptığı açıklamalarda mağduriyetten girip, sezonu 2 kupayla kapatacaklarını iddia etti.. Fenerbahçe sezonu tek kupayla kapattı.. Allah'tan 3 kupa iddiasında bulunmadı.. Yoksa!!! O kişi eskiden böyle değildi.. Her geçen gün biraz daha kişilik erozyonuna uğruyor.. Fenerbahçe İmparatorluğu, bazı şeyleri tolore etmez.. İnfazı tribünde yapar, jipte yapar, ama yapar.. Yer milli takım kampı, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu (futbol emekçisi) basın emekçisinin görevini engellemekle kalmıyor, 'SENİ DEFTERE YAZDIM. SENİ EVİNDEN ALDIRMAZSAM BANA DA VOLKAN DEMİREL DEMESİNLER) tiradıyla tehditler savuruyor.. O kişiye soruyorum, siz beyfendi Patagonya'da mı yaşıyorsunuz? Vedat Danacı, şikayetçi olsa Aziz başkanla yer değiştirirsiniz.. Bu yazıyı yazarken TSYD'nin, 'BASIN ÖNÜNDE ÖZÜR DİLESİN' söylemine henüz bir yanıt gelmemişti. Geleceğine de inanmıyorum. Çünkü ikmale kalanların, sınıfta kalan O kişiye, söz geçirebileceğine inanmıyorum. Şimdi bundan sonraki süreçte milli takımı takip eden emekçi kardeşlerimin tutumunu merak ediyorum. Bir başka merakım da O kişinin Vedat'ı ne zaman evinden alıp paket yapacağı gün. Çünkü; tehditin sonunda O kişi, '........... ben de Volkan Demirel değilim' demişti! Soyadını mı, ismini mi değiştirecek?