İki taraf da açıkladı Gökhan Fener'de

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu golcü oyuncuları Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Trasnferle ilgili Fenerbahçe de resmi açıklamayı yaptı.

Salihoğlu ''Fenerbahçe Kulübü ile Gökhan Ünal'ın transferi konusunda prensipte anlaştık. Resmi imzalar 1-2 gün içinde atılır'' dedi.

BURAK YILMAZ VE BİR MÜKTAR PARA

Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal'ın transferinde bir miktar para ile Eskişehirspor'da kiralık oynayan Burak Yılmaz'ı alacaklarını kaydederek, ''Burak Yılmaz şimdi gelebilirse şimdi, olmazsa sezon sonunda gelecek'' diye konuştu.

Gökhan Ünal'ın menajeri Batur Altıparmak ise kendilerine de iki kulübün anlaştığı bilgisinin geldiğini kaydederek, ''Kulüpler anlaşmış. Bizim de bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Bugün, yarın bu transfer tam olarak netleşmiş olur'' açıklamasını yaptı.
    FENERBAHÇE: PRENSİPTE ANLAŞTIK

Transferle ilgili Fenerbahçe'de ise sitesinden bir açıklama yapıldı. Transferle ilgili şunları kaydedildi: "Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın transferi için oyuncuyla ve kulübüyle prensipte anlaşmaya varılmıştır."

2. renny_kevs

renny_kevs Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Hayırlı olusun diyelim, Gökhan Kayseride oynarken gol kralı olmuştu ama Trabzon'da uyuşmayan bişiler vardı, bakalım fener çözüm olacakmı yoksa o da silinip gideceklerden mi ???

3. mertcan_60

mertcan_60 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bence Gökhan'ı Trabzon akıllıca sattı , Değerinden çok büyük paralarla alındı gökhan + Burak'ta gidince tam oldu

4. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    hayırlı olur inşaallah

5. sensizlikzor

sensizlikzor Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    inşallah oynar ama ben zannetmıyorum oynıyacagını

Sayfayı Paylaş