Prosattın free serverından faydalanmaktayım (Cok iyi bir çalışma). Ben buna ek olarak baska bir serverı daha kullanmak istiyorum. İkisini aynı anda nasıl kullanabilirim. Sadece cccam.cfg dosyasına eklemem yeter mi??? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.
Ustalar varken benim gibi acemiye düşmez ama mesajını görünce yardımcı olmak istedim. Kardeşim,benim bildiğim kadarıyla config dosyasına 2. server bilgilerini girmen yeterlidir.
abiler bende iki server ayni anda kullaniyorum. paylasimin biri buradan digeri ise sadece cyfra+ lar icin. bu server hizmetini veren diger kisi benim prosattan aldigim server bilgilerini gorebilir mi gorebilirse bu bilgileri kullanabilir mi?
arkadaslar bendede dvb s ve progdvb var flyccam da istedigin kadar server aktif oluyor haduda ise iki server yanyana stabil çalışmıyor, saygılar....
ben bir cok server ekliyorum cccam e ama cok donma oluyor nedendir? sorun bendemi yoksa serverlardamı inanın anlayamadım.
Cihazın nedir? İnfon da next yazıyor. Cihazın next ise zaten ccamden performans bekleme. Bende hem next 2000 cis plus var, hem dreambox. DM de ne ccam nede newcamd sorun çıkartıyor, mükemmel çalışıyorlar. Next te ccam nerdeyse hiç çalışmıyor, newcamd ise 10-15 adet kanala değişikliği sonrası takılmalı çalışıyor. (WSP ile)
aynı kanalın paylaşımı iki server da da varsa, kanaldaki şifre tercihini de c: line sırasına göre mi yapıyor?
Satır ekledikçe sanki biraz daha ağır çalışma olmuyor mu? birçok server ile irtibat kurmaya çalışmak uzun sürüyor...
bir serverdan fazla server kullanıyorsanız özellikle 10 dan fazla ise ve o serverlar muhtemelen lokal olmıyan serverlardır ki bu da sizin stabil çalışan serverınızın donmasına sebeb olur arkadaşlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum...saygılar.