iClean 1.0.0.135

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    iClean 1.0.0.135
    Boyut : 463 Kb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    iClean ücretsiz bir kötü niyetli uygulama temizleme aracidir. Yazilim ayrica bazi rootkitleri de algilayip temizleyebilmektedir. Etkilesimli yapisi ile sisteminizi anlik olarak denetleyebilmekte, sistem üzerinde gerçeklesmekte olan her islemi kategoriler durumunda gösterebilmektedir. Kötü niyetli uygulamalarin bulasabilecegi ya da rootkitlerin gizlenebilecegi her alani ayrintili biçimde incelemekte, size elde ettigi tüm bilgileri sunmaktadir.

Yazilimin inceleme yaptigi alanlar; sistem üzerinde etkin biçimde çalisan uygulamalar yani islemler, Windows isletim sisteminin ya da kullanmis oldugunuz 3. parti uygulamalarin sunmus oldugu hizmetler, Windows kök dosyalarinin kayitlarinin tutuldugu kayit defteri, sistem açilisinda kendiliginden çalismaya baslayan sistem açilis uygulamalaridir. Tüm buradaki alanlarda çalisan islemleri size göstererek temizlemenize, islem sonlandirmaniza imkan taniyan uygulama mutlaka güvenlik, sistem bilgisi yüksek olan tecrübeli kullanicilar tarafindan kullanilmalidir. Boyutu oldukça küçük olan araç Vista isletim sisteminde de çalisabilmektedir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş