Hyplay 1.2.326.1 Beta Boyut : 5.54 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Hyplay basit ancak gelismis menüleri, arayüzleri ile bir çok medya formatini destekleyen bir medya oynaticisidir. Taninan tüm medya formatlarini basitlikla çalistirabileceginiz bir uygulama. Programin yükleme islemi sirasinda PCinizda bazi medya formatlarinin yüklü olup olmadigini denetler. Tek basina bir medya çalar olsada Quicktime, Real Playera ihtiyaç duyar. Bu yüzden yükleme esnasinda buradaki uygulamalarin PCinizda yüklü olup olmadigini test eder. Eger yüklü degilse yüklemek için pencerenin yaninda Download seklinde yazi aktif hale gelir. Hyplayin PCinizda dogru çalisabilmesi için gerekli olan en düsük uygulama sürümleri; Windows Media Player 6.4, üstü Apple QuickTime 4.0, üstü RealPlayer 8.0, üstü DivX çözücüleri Hyplayin oynatabildigi medya formatlari .avi (Video for Windows) .asf, .asx, .wmv* (Windows Media Format) .mov** (Quicktime) .rm*** (RealPlayer) .mpg, .mpeg (MPEG 1 Format) .mpg*, .mp2* (MPEG 2 Format) .divx*, .avi* (DivX Format) *Directshow blokesine ihtiyaç duyar. **Quicktime playerin yüklü olmasina ihtiyaç duyar. ***RealPlayerin yüklü olmasina ihtiyaç duyar. Hyplay belirtilen medya formatlarini rahatlikla, hizli bir sekilde oynatabilmektedir. Üreticinin yükleme uyarisina göre uygulama Windows 95, Windows 98 isletim sistemlerinde PCin hizina bagli olarak ara sira donmalar meydana getirmektedir. Windows 98 isletim sisteminde test edilmis, herhangi bir problem çikardigi görülmemistir. Tamamen yükseltilebilen bir tasarima sahip Hyplay medya oynaticilari arasinda kullanicilar için baslangiçta oldukça güzel, yeterli bir uygulama. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !