Hursoft Apartman Yönetim Programi 2.09 Boyut : 15.8 Mb Kullanım izni : 4 kayit hakki Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM Üreticiden : Bu uygulama apartman yöneticileri için nmis, kullanılabilirsinsini son derece basit, islevi full olan bir uygulamadir. Kat malikleri kanunu, tüzüklerini uygulamain kendisi bildigi için yanlis yapmaya imkan vermez. Ancak uygulamada kanunlarla gerçek hayat arasindaki uyumu saglamak için bazi konularda esnek kullanılabilirsinsina izin verir. En büyük hedefi yönetimde profesyonellesmek, zamandan tasarruftur Yönetim kurulu apartmani ne sekilde yönetmeye karar verdiyse, ana menüdeki ayar basligi altinda buna yönelik seçimler yapilir. Bu seçimler gecikme cezasi, isletme projesi baslangiç zamani, aidatlarin son ödeme tarihleri, ek süreleri, makbuz ayarlari vb. ile ilgilidir. Bu sayede uygulamainiz, birbirinden çok farkli yönetim sekillerine, karar defterine uyum saglar. Sadece bir sefer yapacaginiz daire, blok isimleri, komsu isimleri, çalisilan banka isimleri, elde edilen gelir, yapilan masraf isimleri vb. tanimlamalar ile uygulamai size özel hale getirirsin. Bu ayarlari istediginiz zaman degistirebilirsinsinsin. Aidat gelirleri girisi, giderlerin girisi, varsa başka gelirlerin girisi, banka-fon-avans islemleri, mal-hizmet islemleri, personel islemleri, isletme projesi, adres etiket basimi, hazirûn listesi, sayaç takibi islemleri, çek takibi, is takibi vb. islemler, bir yere not alirmisçasina basitca yapilir. Yazilim ise arka planda bir muhasebeci, bir personel müdürü, bir genel müdür gibi ciddiyetle çalisarak en zor defter, tablo, belgeleri r, ek bir islem yapmaniza gerek kalmaz. Bir yöneticinin ihtiyaç duyacagi günlük kasa raporu, mizan, bilanço, gelir-gider tablosu, isletme defteri, faaliyet raporu, yönetim bilançosu, istihbarat raporu, borç tahsilat raporu, gecikme bedeli raporu vb. her türlü raporlamaya rapor basligi altindaki menülerden tek tiklamayla ulasilabilirsinsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !