Hoşgeldin Nihat Kahveci!

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında sevilir tarafından paylaşıldı.

1. sevilir

sevilir Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    [SIZE=+0][/SIZE]Geçen sezon yokları oynadı, bu seneye fırtına gibi başladı. Açılış karşılaşmasında iki gol atan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ı tek başına zafere taşıdı.

Villarreal’den yüksek bir bonservis bedeli karşılığında transfer edildi, aldığı ücret ve performansı hep tartışıldı Nihat Kahveci’nin... ‘Kayıp’ olarak yaşanan geçen sezonun ardından, Nihat Kahveci bu sezona fırtına gibi başladı. Yılın ilk maçında, Nihat Kahveci müthiş bir performans sergiledi ve attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu. Milli futbolcu sergilediği performansla yıldızlaşırken, taraftarların da kalbini fethetmeyi başardı. Attığı ilk gol sonrasında İnönü Stadı “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci” tezahüratlarıyla inlerken, yıldız oyuncu da armasını öperek tribünlere karşılık verdi.

Goller beni mutlu etti
    Maç bitiminde kısa bir açıklama yapan tecrübeli futbolcu, “Tam anlamıyla hayata döndüm. İnönü Stadı’nda güzel bir gece yaşadık. Attığım goller gerçekten beni çok mutlu etti. Beşiktaş’a bu sezon faydalı olacağım. Geçen sezon herkes, ‘Eski Nihat nerede’ diyordu. İşte buradayım” ifadesini kullandı

Sayfayı Paylaş