Horace Grant NTV Spor'a konuk oldu

Konu, 'Nba & Basketbol' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    NBA'in efsane oyuncusu Horace Grant, NTV Spor'a konuk oldu. NTV Spor Facebook sayfasında hayranları ile buluşan Grant, NBA Stüdyo programının da özel konuğuydu.

NBA'in efsane oyuncusu Horace Grant, NTV Spor'a konuk oldu. NTV Spor Facebook sayfasında hayranları ile buluşan Grant, NBA Stüdyo programının da özel konuğuydu.
    Takım arkadaşı Michael Jordan'ın gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olduğunu söyleyen Grant, "Bence Michael Jordan'ı Kobe Bryant ile kıyaslarsak Jordan 1 numara. Şampiyonlukları, rekabetçi yapısı, sertliği. Kobe için 2 numara demiyorum, 1A diyebilirim" ifadelerini kullandı.
    NBA'deki Türk basketbolcuları da değerlendiren Horace Grant, "Dünya Şampiyonası'nı izledim. Size şunu söylemeliyim ki, Türkiye kesinlikle şampiyon olma şansına sahipti. NBA'de özellikle Ömer ve Hidayet'i izliyorum. Semih'in adını tam olarak söyleyemediğim için Bostonlu çocuk diyebilirim. Bence yabancı oyuncular, Amerikalı oyuncuları yakalamış durumda. Umarım Amerika, Avrupa basketbolunun bir adım önünde kalmaya devam eder" dedi.
    Hafta sonu NTV Spor'dan yayınlanacak NBA All Star Hafta Sonu heyecanını da yorumlayan Grant, "1994 yılında All Star olma onuruna erişmiştim. Benim için bir rüyanın gerçekleşmesiydi. O kadar yeteneğin aynı yerde olması, tüm NBA severlere öyle bir şov yaşatmak harika bir duygu. Avrupalı oyuncuların da orada olması güzel oacaktır. Umarım Mehmet Okur gibi diğer Türk oyuncular da orada olabilir" şeklinde konuştu.

Sayfayı Paylaş