Ünal Aysal, Bodrumda tatil yapan Fatih Terimi arayıp bu kritik soruyu yöneltti... Vatan'ın haberine göre; Aysal, Bodrumda bulunan Ali Dürüstü arayıp Ardaya gelen teklifi iletti. Ardından İmparatora Yeni bir teklif var. Değerlendirelim mi diye sormak istedim dedi. Terimin cevabı, Kesinlikle bırakmaktan yana değilim oldu. Fakat teklif 13 milyon Euro ve çok ciddi... G.Sarayda kapandı denen Arda defteri, okumakla bitmeyecek gibi gözüküyor... Geçen sezon üzerinde oluşturulan yoğun baskı ve taraftar tepkisi sebebiyle canından çok sevdiği G.Saraydan ayrılma kararı alan Arda Turan, teknik direktörlüğe Fatih Terimin gelmesinin ardından geri adım atıp, Avrupaya gitmek istiyordum ama vazgeçtim açıklamasını yapmıştı. Fakat futbolda dünün olmadığı milli yıldızla birlikte yeniden ispatlanmış durumda. Bunu neden söylüyoruz? Çünkü Gitmeyeceğim açıklaması yapan Arda her an yurt dışına transfer olabilir. Peki bunu nereden biliyoruz. Şöyle aktaralım. "İSTERSEN 1-2 GÜN DÜŞÜN HOCAM" Önceki akşam Ünal Aysal, yönetim kurulu toplantısından önce Bodrumda bulunan 2. başkan Ali Dürüstü aradı ve Ardaya gelen teklifi iletti. Ardından yine Bodrumda tatilde bulunan Fatih Terimi aradı ve Hocam Ardaya yeni bir teklif var. Değerlendirelim mi diye sana sormak istedim. Ardayı bırakalım mı diye sana sormak istedim? İstersen sen de 1-2 gün düşün hocam diyerek milli yıldızla ilgili resmi bir teklif olduğunu iletti. "ARDA G.SARAY İÇİN ÇOK ÖNEMLİ" Terim de Aysala, Başkanım ben ilk gün hangi noktadaysam şu anda da o noktadayım. Arda, bizim için, G.Saray için çok önemli. Kesinlikle bırakmaktan yana değilim cevabını vererek bu transfere teknik açıdan taş koymuş oldu. Ayrıca dün de Terim ve Dürüst bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptılar. YİNE ATLETICO MADRID Daha önce Ardaya 11.5 milyon Euro garanti, 20 maç oynarsa 500 bin Euro daha ve UEFAya kalınırsa 1.5 milyon daha teklifinde bulunan A.Madrid, teklifi UEFAya katılma payını garantiye ekleyerek, 13 milyon Euro olarak yükseltti. ARDANIN FİKRİ ÖNEMLİ Ve şimdi kararın ne olacağı bekleniyor. Gitmeyeceğim demesine rağmen Avrupa hayâliyle yanıp tutuşan Ardanın buradaki fikri ve başkan Ünal Aysalın düşüncesi her şeyden önemli olacak. Eğer Arda Gitmek istiyorum derse 13 milyon Euroluk müthiş teklifi değerlendirecek olan Aysal, oyuncunun yerini dolduracak bir transferle de Terimin gönlünü alabilir. Fakat şu bir gerçek. Bu transfer, 3 ismin de ortak noktada buluşmasıyla gerçekleşir veya gerçekleşmez. Bu açıdan içinde bulunduğumuz hafta çok kritik. YA İZİN VERİLECEK, YA 2017'YE UZATILACAK Ünal Aysal, A.Madridin yeni teklif yaptığı Arda Turana ya Gidebilirsin diyecek ya da masaya oturup 2017ye kadar iyileştirmeyle sözleşme uzatacak.