Sadri Şenerin eleştirdiği Volkan Babacana meslektaşları destek verdi. FENERBAHÇE karşısında yediği iki hatalı gol sonrası özellikle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener tarafından Muazzam bir kaleci. Eski takımına karşı kasten hatalı pas verdi ve gol geldi diye eleştirilen Kayserispor file bekçisi Volkan Babacanın karşılaştığı durumu meslektaşlarına ve eski kalecilere sorduk. Volkan Babacana yöneltilen eleştiriler haksız mı, yoksa Sadri Şener doğru mu söylüyor? sorusunu yönelttiğimiz isimlerin çoğu Kayserisporlu meslektaşına destek verirken, sadece Milli Takım ve G.Sarayın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş aykırı görüş bildirdi... · Hayrettin DEMİRBAŞ (G.Sarayın eski kalecisi): F.Bahçeden gitmişsen daha dikkatli olacaksın Sadri Şenerin açıklamalarının bir kısmına katılıyorum. Sen, Fenerbahçeden kiralık olarak Kayseriye gitmişsin. O zaman elinden gelenin en iyisini yapacaksın. Çünkü sonuçta tüm gözler senin üzerinde olacak. Daha takım nefes almadan 1. dakikada yediği gol tartışmalı. Riske girmeyeceksin ve o topu ileriye vuracaksın. Bu sefer şaibeye yol açarsın. Bir kalecinin o şekilde gol yememesi lazım. Ömer ÇATKIÇ (Antalyaspor): Eleştiriler yanlış Bir kaleci, bilerek gol yemez. Her kaleci gol yememek için sahaya çıkar. Volkan Babacan, Fenerbahçeden kiralık gittiği için bu tarz söylemler çıktı. Bir kaleci, kiralık bile olsa kendisini göstermek için çaba sarfeder. Eleştirilere katılmıyorum. Nurettin YILDIZ (A2 Milli Takım Antrenörü): Bunları haketmedi Volkan Babacana yapılanlar ve söylenenler çok ayıp. Hiç bir futbolcu ekmek yediği kulübe ihanet etmez. Herkes hata yapabilir. A2 Milli Takımda onun sakat sakat oynadığına şahidim. Volkan, kendisi için söylenenleri ve yazılanları hiç haketmedi. Yavuz ŞİMŞEK (F.Bahçenin eski kalecisi): Gençleri bitirmeyelim BÖYLE yakıştırma olmaz. Souleymanou sakat olmasaydı zaten Volkan Babacan oynamayacaktı. Gelecek vaadeden gençleri böyle yerden yere vurmak kabul edilir bir davranış değil. Volkan Babacan benim yetiştirdiğim bir kaleci ve ahlaklı bir çocuk. İlker AVCIBAY (Manisaspor): Şener konuşmamalıydı Futbolda kaleci hata yaptığında gol olur. Ben Süper Ligde oynayan hiç bir kalecinin maç satabileceğine inanmıyorum. Volkan hatalı gol yemiş olabilir. Hepimiz yedik, yiyeceğiz. Başka bir takımın başkanının bu konuda polemik yapmasını etik bulmuyorum. Maksadını aşmış cümleler KAYSERİ yönetimi, Sadri Şenerin, Volkan Babacan hakkındaki sözleri için resmi sitesinden, Maksadını aşmış cümleler. Şenerin açıklamaları dilini ve duygularını kontrolde güçlük çeken bir başkanın gafıdır denildi. Trabzondan jet cevap TRABZON, Kayserispora dün siteden karşılık verdi. Açıklamada şöyle denildi: Başkanımızın etik yaklaşımını eleştirmek kimsenin üzerine vazife olmadığı gibi haddi de değildir.