Tüm işletmeler iş dünyasının olmazsa olmazı haline gelen sunucu sahibi olacak. Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Exper, her ölçekteki işletme için önemi her geçen gün artan sunucu ihtiyacını, Focus serisi ürün yelpazesi ile karşılayacak. Hızla gelişen teknolojinin sağladığı tüm ilkleri, yenilikçi ürün gamıyla tüketicilerin beğenisine sunan Exper, “Sunucusu olmayan işletme kalmayacak!” sloganı ile yeni bir teknoloji seferberliğine adım atıyor. İster 3, isterse 15 kullanıcılı olsun gerçek profesyonel sunucu alt yapısına sahip, sunucu işlemcili ve sunucu işletim sistemli veri güvenliğini maksimum derecede koruyan bir ürüne sahip olmak isteyen işletmeleri Exper 999 dolardan başlayan fiyatlarla, PC fiyatına sahip olma kolaylığı sunuyor. Bilgisayar Fiyatına Sunucu İşletmeler için, veri güvenliği ve iş sürekliliğinin öneminin giderek arttığını, tüm işletmelerin işlerini Focus serisi sunuculara tereddütsüz emanet edebileceklerini söyleyen Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, “Fiyatların yüksek olması nedeniyle bugüne kadar kendi sunucusu yerine, PC’leri kullanmak zorunda kalan işletmeler için yeni bir kampanya başlattık. ‘Sunucusu olmayan işletme kalmayacak’ gibi iddialı bir sloganla yola çıkıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz ürünlere sahip olan KOBİ’ler, büyük işletmeler için üretilen işletim sistemlerini satın almak zorunda kalmayacak. Ayrıca, Microsoft Server 2008 Foundation işletim sistemiyle satışa sunulan Exper Focus serisi sunucu ürünlerimizde, işletmelerin 15 kullanıcıya kadar ekstra lisans ücreti ödemeleri de gerekmeyecek. Exper Focus sunucuları tercih edecek firmaların büyümesine paralel olarak ihtiyaçları çerçevesinde kapasitesini de artırma imkanına da sahip olduklarını söyledi. Türkiye genelinde 800’ü aşkın bayisi bulunan Exper’i tercih eden son kullanıcı ve işletmelerin her zaman karlı çıkacaklarını belirten Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, kampanya kapsamında işletmelerin kredi kartına 12 taksitle sunucu sahibi olabileceklerinin altını çizdi."