Her Adim Bir Turizm [e-kitap] Boyut : 506 Kb Kullanım izni : 30 Gün Dil : Almanca Platform : Windows (Tümü) TANITIM Üreticiden: Turizme hak ettigi degerin verilmesi, onun dogru bir eksen üzerine oturtulmasi, ancak, yepyeniden düsünülüp tanimlanmasi ile mümkündür. Bu gayea en büyük katkiyi Her Adim Bir Turizm anlayisi saglayacak, hem turizmin hem de, görüsümüzde de ifade edecegimiz gibi, her adimin daha dogru ortaya konmasini, potansiyellerin full olarak ifadesini temin edecektir. Nasil ki, ne ise yaradigini, nasil faydalanacagimizi bilmedigimiz bir üründen, full verim alamazsak, turizmden de gerçek anlamda faydalanabilmemiz için, onun aslinda ne ifade ettigini, nasil da hayatimizin her aninda bizimle oldugunu görmemiz, anlamamiz gerekir. Ancak buradaki asamadan itibaren ortaya konacak politikalar ile arzulanan hedeflerin gerçeklestirilmesi, hatta onlardan çok daha iyilerinin elde edilmesi mümkün olacaktir. Her adim bir turizm bakis açisi, turizmin gerçek tanimiyla yanında gerçek potansiyelini de gözler önüne sererken, bugüne kadar ki tanimlamalarin yarattigi eksikliklerin, olumsuz sonuçlarini da makul bir süre içerisinde ortadan kaldiracaktir. Olumsuzluklarin ortadan kaldirilmasi sürecinde, baska olumsuzluklar çikabilirsinsin mi diye düsünenlere söylenebilecek olan ise:mümkündür, ama birlikte bunlarin üstesinden gelmemiz mümkündür. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !