hata kimde

Konu, 'Aktivasyon İşlemini Gerçekleştiremeyenler Buraya' kısmında erkan58 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erkan58

erkan58 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    4 gün önce foruma başka bir isimle kaydoldum. aktivasayon maili geldiği anda aktifleştirdiğimde sadece 1 kez giriş yapabildim.vermiş olduğunuz ak......

Selam müjdat, ProsatForum Community® ´una üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz. Üyeliginizin sonuclandirilmasi icin son bir adim kaldi. Bu son islemin yapilmasi cok önemli aksi takdirde Üyeliginizi aktif edemezsiniz. Bu islemi sadece bir kez yapacaksiniz. Üyeliginizi aktif etmek icin asagidaki Linke tiklayin:

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

<a href="http://www.prosatforum.com/forum/register.php?a=act&u=31409&i=86338755">AOL Kullananlar buraya tiklayiniz</a> **** Yukardaki Linkte sorunmu var? ****Yukardaki Link calismiyorsa eger, Lütfen tarayiciniza bu linki vererek Üyeliginizi aktif ediniz:

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Lütfen Linki kopyalayip ve ayni sekilde tarayiciniza yapistirin, Linte bosluk yada herhangi bir bosluk olmamasina dikkat ediniz. Baglandiginiz sayfada Kullanici Isminiz ve aktivasyon Sifrenizi vermeniz gerekecektir.

Kullanici isminiz: müjdat Aktiflestirme Sifreniz: 86338755

bu verilerle defalarca giriş hamlesi olumsuz kaldı
    Sn. Erkan Aktepe cevaplarsan sevinirim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş