hasip'ten şiirler tek konu altında..

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında hasip tarafından paylaşıldı.

1. hasip

hasip Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    BEN KENDİMDE DEĞİLİM RÜYALAR ALEMİNDE HERGECE SENİ DÜŞLERİM BEMBEYAZ HAYALLERİMDE YEŞİL GONDOLLARDA VENEDİK KANALLARINDA DOLAŞIRKEN DÜŞÜNÜRDÜM HEP SENİNLE BULUŞMA SABAHLARI BİTMEK BİLMEZDİ İÇTİĞİM BİR ÇAYIN BİLE DEĞERİ VARDI SENİNLE İŞTE BEN BÖYLE SEVDİM

Sen bilemezsin geceyi Geceleri sokak lambaları altında oturan yalnızlıkları.Kaç gece sana dağlardan şarkılarını yolladı rüzgarlarla? Senkaç geceye dost oldun.kaç saat dayanabildin ona kıvrıldığın yerde uykuya mı daldın hep.?Sen bilemezsin yalnızlığı.Hiç ses duymadığın bir yalnızlık yasadın mı?sen kaç .yalnızlığa dost oldun kaç saat dayanabildin ona...

2. hasip

hasip Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    uzun zamandır yalnızım sevgiye mutluluğa açım bir akşam ayazı soğuk vuruyor içime şiirlerime sarılıyorum her zamanki gibi yalnızlığın ayak sesleri ömür boyu misafir bana yaşamaya çalışıyorum bu şekilde

3. hasip

hasip Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Uğruna Vazgeçtiklerimiz Uğruna vazgeçilenler Kadar bizi önemsemediğini hissettiğimizde,ve gerçekten aslında en çok bizi yaralayanların onlar olduğunu anlamamıza rağmen neden hep geri dönüşlerimiz imkansız gelir bize dönüşü olmayan bi yolmudur yaşadıklarımız,yoksa yaşanmamışmı sayılır hissettiklerimiz...

Sayfayı Paylaş